Pikant pølsegryde Pikant pølsegryde Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 25 minutter Samlet tid 35 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på pikant pølsegryde med kartoffelmos. En lækker og børnevenlig hverdagsret med pølser, som er hurtig at lave. Ingrediensliste Pikant pølsegryde 1 stk. løg 3 fed hvidløg 6 stk. pølser 400 g. gulerod 2 spsk. tomatpure 3 tsk. paprika 400 g. hakkede tomater på dåse 1 stk. hønsebouillonterning 1 dl. vand 100 g. pikant flødeost salt/peber Kartoffelmos 1500 g. kartoffel 30 g. smør 2 tsk. salt 2 dl. mælk 0,5 bundt frisk persille Fremgangsmåde Start med at gøre kartoflerne klar. Skræl kartoflerne (skær dem i små stykker, så er de hurtige at tilberede) og kom dem i en gryde og dæk dem med vand. Bring dem i kog. Når vandet koger, så skrues der en tand ned og de småkoger til de er møre. Bemærk at der ikke skal salt i vandet. Imens kartoflerne koges, så gøres pølsegryden klar. Hak løg og hvidløg fint. Skær pølser i små stykker. Skræl gulerødder og skær i små stykker. Varm en gryde op med fedtstof. Tilsæt løg og hvidløg til gryden. Lad det sautere til det er blødt. Tilsæt pølser og gulerødder. Lad det svitse til det har fået lidt farve. Tilsæt paprika og tomatpure. Vend det godt rundt og lad tomatpureen svitse godt af. Tilsæt hakkede tomater på dåse, vand, smuldret bouillonterning og pikant flødeost. Vend det hele godt rundt og lad det nu simre ved middel varme, indtil kartoflerne er færdigkogte. Når kartoflerne er møre drænes de for vand og kommes over i en skål. Her piskes de med smør og mælk til en luftig mos med en elpisker. Smag til med salt. Inden servering smages din pølsegryde også til med salt/peber. Server det hele sammen med frisk persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pikant pølsegryde Her får du vores bud på en pikant pølsegryde med kartoffelmos, som er en børnevenlig hverdagsret. Den er lavet med pølser, gulerødder og pikant flødeost. En ret, som er hurtig at bikse sammen og som kan serveres med kartoffelmos, almindelige kogte kartofler, pasta eller ris. Vi har fundet ud af, at vi ikke har så mange opskrifter med pølser, så det vil vi til at lave om på. Nu har vi begge små drenge og de elsker wienerpølser, så det er helt oplagt at udvikle flere opskrifter med netop det. Det er derfor blevet til sådan en omgang pølsegryde, hvor vi også har tilsat gulerødder for at snige lidt grønt i også. Men man kan sagtens tilføje andre grøntsager også. Det kunne være squash, spinat, peberfrugt, champignon, bønner eller hvad man ellers lige har. Du kan stort set bruge alle slags grøntsager. LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter på gryderetter med svinekød her Pølseret med pikant flødeost Pølser og pikant flødeost er en fantastisk kombination. Derfor skulle vi selvfølgelig prøve at kombinere dem i sådan en pølsegryderet og det blev en kæmpe succes. Serveret med sådan en cremet og luftig kartoffelmos, så er det hurtigt blevet en ny hverdagsfavorit. Hvis man er heldig at finde pølser og pikantost på tilbud, så er det også en ganske billig ret. Vi er sikre på, at det vil blive en ny favorit blandt børn og små. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.
Kan man blend 400 g. hakkede tomater på dåse Også stadig bruge det i maden eller kan man undlader det ? Svar