Pizza med hakket oksekød og peberfrugt Pizza med hakket oksekød og peberfrugt Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 timer Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på en sprød, hjemmelavet pizza med hakket oksekød, peberfrugt og løg. Den bedste hjemmelavede pizza lavet på en sprød italiensk pizzabund. Ingrediensliste Koldhævet pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 200 g. hakket oksekød 1 tsk. paprika 1 tsk. chiliflager 1 tsk. tørret oregano 70 g. tomatpure 1 stk. rød peberfrugt 1 stk. løg 300 g. pizzasauce 2 pk. frisk mozzarella Fremgangsmåde Fyld Steg oksekød i en gryde eller på en pande med fedtstof. Tilsæt krydderier og tomatpure. Smag til med salt og peber. Sæt kødet til side, indtil det skal bruges. Skær peberfrugter i strimler. Skær løg i tynde skiver. Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag: Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Fordel herefter tomatsauce, ost, hakket oksekød, peberfrugt og løg. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Bag kun én pizza af gangen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med hakket oksekød og peberfrugt En super nem og lækker opskrift på pizza med hakket oksekød, peberfrugt og løg. En simpel og sprød pizza lavet med den bedste pizzabund. Den er toppet med tomatsauce, mozzarellaost, stegt krydret oksekød samt peberfrugt og løg. Det er slet ikke så svært at lave en lækker, hjemmelavet pizza med sprød og luftig bund. En klassisk pizza, som også er genial, hvis man eksempelvis har en rest hakket oksekød fra aftensmaden. Det er en nem måde at få liv i gamle rester på. Du kan selvfølgelig også undlade peberfrugt og løg eller erstatte med andre ting. LÆS OGSÅ: Pizza med parmaskinke og rucola Hjemmelavet pizza med oksekød Sådan en hjemmelavet pizza er altså så lækker. Især hvis man kan få lavet bunden lige så sprød og lækker som hos pizzamanden. Til denne pizza har vi brugt vores opskrift på koldhævet pizzadej. Her rører man bare alle ingredienserne sammen i en skål og sætter dejen på køl i køleskabet natten over. Over natten hæver dejen så og samtidig får den lov til at udvikle sig i både smag og tekstur. Det giver den absolut lækreste pizzabund, som er sprød og lækker. Andre ideer til fyld til din pizza Du kan selvfølgelig helt selv bestemme det fyld du vil have på din pizza. Hvis du gerne vil have sådan en rigtig kødpizza, så kan du også toppe med pepperoni, kebab eller skinke. Den her egner sig også godt som en salatpizza, så du kan sagtens toppe med hakket icebergsalat, agurk, tomat og en god hvidløgsdressing. Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.
Hej 🙂 Nu skal den prøves :0) Jeg tænker dog at hvis man skal tage dejen ud 2 timer før man skal bruge den, men den skal deles og hæve i 2 timer og den skal laves til flade pizza så skal man vel tage den ud 3-2 1/2 timer før man skal bruge den? Hilsen Rikke Svar
Hej Rikke, Nej, den skal bare tages ud 2 timer før. Så deler vi den og former den hurtigt til to boller (tager 5 min) og lader dem hæve 2 timer mere. Efter de 2 timer tænder vi ovnen og imens den varmer op, så former vi pizzaerne og gør dem klar med fyld på. Efter de er formet skal dejen ikke hæve yderligere 🙂 Kh Svar