Pizza med rejer og hvidløg Pizza med rejer Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 15 timer Samlet tid 15 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på hjemmelavet pizza med rejer, hvidløg og friske krydderurter. Pizza med rejer er en anderledes, men super lækker pizza! Ingrediensliste Pizzadej 215 g. vand 5 g. gær 8 g. salt 315 g. hvedemel Fyld 300 g. pizzasauce 2 pk. frisk mozzarella Rejer med hvidløg 250 g. rejer 30 g. forårsløg 1 stk. rød peberfrugt 1 fed hvidløg 1 spsk. raps- eller solsikkeolie salt 0,5 tsk. limesaft Fremgangsmåde Dagen inden Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage. Start med at røre gæren ud i vandet. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid. Næste dag: Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir. Smør herefter pizzasauce og mozzarella på. Skru ovnen ned på 230 grader. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig. Imens pizzaerne bages laves rejeblandingen. Rejer drænes og blandes med knust hvidløg, finthakket forårsløg og peberfrugt og vendes i olie, limesaft og salt. Bag kun én pizza af gangen. Top med rejeblandingen og evt. frisk dild. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine Køb her Pizzaovn Køb her Pizzahjul Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på pizza med rejer og hvidløg Pizza med rejer, hvidløg og friske krydderurter er en anderledes men frisk pizza. Bunden bages først og herefter toppes den med rejer, som er vendt med hvidløg, forårsløg og peberfrugt. Du får en super frisk pizza med den skønneste smag af rejer. I stedet for almindelige rejer, så kan du også bruge tigerrejer eller vannameirejer. Hvis du bruger tigerrejer, så skal de blot dampes eller steges inden. Det er den lækreste pizza med skaldyr! LÆS OGSÅ: Pizza med chorizo Skaldyrspizza Selvom det nok er de færreste som vil vælge en pizza med skaldyr, så skal du altså alligevel give den her skaldyrspizza et forsøg. Især hvis du elsker rejer. Den er super frisk i smagen og rejerne får masser af smag fra hvidløg, dild og forårsløg. Det smager så lækkert med friske krydderurter, da det virkelig giver en frisk smag. Du kan servere denne skaldyrspizza som fredagsmad eller som en lækker weekendmenu. Den er også god som mad til gæster, især med en god hvidvin til og evt. en lækker og frisk salat. Retter med rejer Det her er heller ikke en af de traditionelle retter med rejer. Så hvis du mangler lidt ny inspiration til lækre opskrifter med rejer, så er denne lige noget for dig. Rejer kan bruges til så mange forskellige ting og det behøves ikke altid at være på den traditionelle måde. Hvis du derimod vil have en opskrift på den lækreste pastaret med rejer, så skal du prøve denne. Den er så cremet, smagfuld og nem at lave! Følg også med på de sociale medier Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.