Ristede hasselnødder

Ristede hasselnødder
Opskrift til g. Opskrift til 250 g.

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift og guide på ristede hasselnødder. Det tager ikke mere end 15 minutter og det giver dig altså nogle virkelig lækre nødder.

Ingrediensliste

  • 250 g. hasselnødder

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
  2. Fordel hasselnødderne på en bageplade med bagepapir.
  3. Bag hasselnødderne i ca. 10-15 min. Indtil de har fået farve og der begynder at dufte af hasselnødder. Hold øje med dem undervejs, da der kan være så stor forskel på ovne og hvor hurtigt det går.
  4. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
  5. Gnid dem evt. i et klæde eller med hænderne, så skallen løsner sig.
  6. Sorter nødderne, så du får sorteret skallen fra.
Bedøm denne ret

Opskrift på ristede hasselnødder

Her får du en rigtig nem opskrift og guide til ristede hasselnødder. De her nødder smager skønt som en snack, i salater eller så kan de bruges i andre opskrifter. Brug dem blandt andet i den her lækre salat med bagte gulerødder og fetaost. Her er de lige prikken over i’et og dét som gør, at det går fra en standard salat til en virkelig lækker og luksuriøs salat!

Det er meget simpelt at riste hasselnødder. Det kan gøres både på pande og i ovn. Vi gør det oftest i ovn, da det bare er nemt og hurtigt. Så kan man selv bestemme om man vil nulre skallen af eller om man vil lade den sidde på. Vi plejer at gnide noget af skallen af, da man får en mere blød og sød smag.

LÆS OGSÅ: Brændte hasselnødder

Ristede hasselnødder

Bagte hasselnødder

Om du kalder dem for ristede hasselnødder eller bagte hasselnødder er et fedt. Det giver samme resultat. Du får de lækreste sprøde hasselnødder, hvor smagen virkelig bliver fremhævet. I forhold til helt almindelige hasselnødder, så er det som om, at det lige gøre nødderne ekstra lækre, når de bages eller ristes.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar