Sliders med crispy chicken, avocado og syltede rødløg Sliders med crispy chicken og guacamole Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 3 timer Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 3 timer og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nemme og lækre sliders serveret med crispy chicken, syltede rødløg og avocado. Du kan selv vælge om selv vil bage brødet dertil eller om du vil købe dem færdiglavet. Disse sliders kan serveres enten lune eller kolde, men de er selvfølgelig bedst varme. Ingrediensliste Slidersbolle 25 g. gær 1 dl. mælk 3 dl. vand 1 tsk. salt 1 spsk. sukker 1 spsk. raps- eller solsikkeolie 480 g. hvedemel 30 g. sesamfrø Syltede rødløg 3 stk. rødløg 2 dl. sukker 3 dl. eddike Crispy Chicken 5 stk. kyllingebryst 200 g. pankorasp 3 tsk. paprika 3 tsk. salt 2 stk. æg Andet 200 g. blandet salat 2 stk. avocado 100 g. mayonnaise Fremgangsmåde Slidersboller Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt mælk, salt, sukker og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen til den er smidig. Lad dejen hæve i 30 minutter. Form 20 små boller og lad dem efterhæve 15 minutter. Pensel med æg og drys med sesamfrø. Bages i ovnen ved 225 grader varmluft i ca. 10 minutter. Syltede rødløg Skær løgringene i tynde skiver. Kog eddike og sukker op i en gryde. Bland nu løg og de opkogte sirup i et glas – gerne så alle løg er dækket. Lad blandingen stå på køl. Crispy chicken Bland rasp og krydderier i en pose. Skær hvert kyllingebryst i 4 små fileter. Så du får 20 i alt. Vend bøfferne i æg og vend dem i raspblandingen. Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i cirka 15-20 minutter (alt efter tykkelse). Eller steg dem på en pande i et godt lag smagsneutral olie. Læg overbolle på og stik evt. et spyd i slideren. Anretning Skyl salat. Skær avocado i skiver. Smør sliders med mayonnaise, kom herefter salat på, crispy chicken, avocadoskiver og syltede rødløg. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sliders med crispy chicken Nem opskrift på sliders med crispy chicken, syltede rødløg og avocado i en lækker hjemmebagt slidersbolle. Server sliders lune eller kolde til tapas, til reception eller på picnic. De er nemlig det ideelle nemme fingermad og så kan man jo variere fyldet, som man har lyst. Vi har også lavet en variant med oksekødsbøf, ristede løg i hjemmebagt slidersbrød. Find den lige her. LÆS OGSÅ: Blinis med hønsesalat Miniburgere med kylling Sliders er jo egentlig blot et lidt mere fancy ord for miniburgere. De er blevet utrolig populære de seneste år og man ser oftere og oftere de små sliders på restauranter og madkoncepter. Og vi forstår godt hvorfor de er populære! De er super lækre og samtidig ser det også bare godt ud. Man kan vælge at lave flere forskellige sliders, så kan man nemlig smage nogle forskellige slags, hvilket er super lækkert. Hvad kan jeg forberede på forhånd? Du kan bage bollerne på forhånd og gøre alt fyldet klar. Så skal du blot stege kyllingen og så samle de små sliders inden servering. Flere tapasopskrifter Hvis du skal holde tapas, så har vi også en hel masse andre tapasopskrifter og vi har også lavet en E-bog, hvor vi har samlet nogle spændende forslag. Den kan du købe lige her. Her kan du få masser af inspiration og ideer til din næste tapasaften. Der er intet så hyggeligt som en tapasaften med venner eller familie. Det er sådan et måltid, som man sidder længe om, hvilket vi elsker. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.