Spinatpasta med bacon i flødesauce

Spinatpasta med bacon i flødesauce
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker pastaret med spinatpasta med bacon vendt i flødesauce. Super, nem og lækker aftensmad, som tager under 30 minutter at lave.

Ingrediensliste

 • 150 g. bacon i tern
 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 1,5 dl. vand
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • 40 g. frisk spinat
 • salt/peber
 • 0,25 bundt frisk persille
 • 250 g. frisk pasta

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og hvidløg fint.
 2. På en tør pande steges bacon.
 3. Når det er ved at være færdigstegt, så tilsættes løg og hvidløg. Vend det hele godt rundt og lad det stege et par minutter.
 4. Tilsæt herefter vand, bouillonterning og madlavningsfløde.
 5. Lad det hele simre, så det tykner.
 6. Tilsæt til sidst frisk spinat og smag til med salt/peber.
 7. Kog frisk pasta efter pakkens anvisning. Vi brugte spinatpasta. Dræn pasta for vand og vend det rundt i saucen på panden.
 8. Server med det samme. Evt. med lidt friskhakket persille på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på en cremet spinatpasta med bacon i flødesauce

Her får du opskriften på spinatpasta med bacon i en cremet og lækker flødesauce. Det er nem hverdagsmad, som kan laves på under 30 minutter. Vi elsker pastaretter, da de passer perfekt ind i en travl hverdag. Man kan ud af simple og få ingredienser lave en pastaret, som smager forrygende!

I denne har vi brugt frisk spinatpasta, bacon og spinat. Men du kan også sagtens bruge almindelig pasta eller bytte bacon ud med kalkunbacon eller bruge grønkål. Vi har toppet det hele med frisk persille. Vi topper altid pasta af med en form for frisk krydderurt, da det lige giver det sidste pift til retten.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på one pot pasta

Spinatpasta med bacon i flødesauce

Pastaret med spinatpasta

Vi har som sagt brugt frisk spinatpasta i denne ret. Og udover, at det smager hamrende godt, så klæder det virkelig også retten! Du får nemlig den smukkeste grønne

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar