Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg

Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg – Sunde madvafler

Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg – Sunde madvafler

Opskrift til stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på sunde spinatvafler, som er gode som madvafler. De kan spises både som sund aftensmad, til frokost eller bruges i madpakken. De kan sagtens fryses ned og så blot tages op og lunes inden brug. De bliver nemlig alligevel ikke sprøde, som en vaffel fyldt med smør og olie.

Ingrediensliste

Fremgangsmåde

  1. Lav en portion spinatvafler.
  2. Hak løg fint og bland det med tun. Tilsæt cremefraiche, salt, peber og citronsaft.
  3. Anret nu vaflerne med tunsalaten i mellem hvert ”hjerte”. Se eventuelt billede. Pynt med persille og syltede rødløg.

Bedøm denne ret

Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg – Sunde madvafler

Opskrift på lækre spinatvafler med tunsalat, som er de perfekte madvafler. Vi elsker at spise sunde vafler, som en del af en sund og nem aftensmad. Man kan nemlig fylde dem med lige præcis det man har lyst til.

En kombination af tunsalat og syltede rødløg er så god både til aftensmad og frokost. Men der er ingen tvivl om, at fyld af laks eller pulled chicken også ville være rigtig godt.

Det er uden tvivl også en ret, som vil være god at servere, hvis du får alle vennerne eller familien på besøg og du gerne vil lave noget saml-selv mad. Så kan du lave nogle forskellige muligheder med hensyn til fyld og så en masse snittet salat. Vaflerne kan laves på forhånd og så blot lunes, inden servering. Der bliver 4 vafler ud af opskrifter, men du kan også istedet lave det som otte vaffelsandwichs, som vi har gjort. 

LÆS OGSÅ: Bønnesalat med feta og tomat

Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg – Sunde madvafler

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hvis man nu ikke har et Vaffeljern, kan man så enten bage dem i ovnen og skære dem ud bagefter eller lave dem på panden som en slags tykke pandekager?

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag