Spinatvafler
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
10 minutterSamlet tid
20 minutterBeskrivelse
Nem opskrift på sunde grønne vafler. Spinatvafler er så gode som en del af en sund frokost eller sund aftensmad. De er lette at lave, det kræver blot, at du har et vaffeljern. Fyld dem med laks, kylling, rejer eller hytteost. Du kan putte lige præcis det fyld i, som du har lyst til.
Ingrediensliste
- 100 g. frisk spinat
- 3 stk. æg
- 1,5 tsk. bagepulver
- 2 dl. mælk
- 185 g. hvedemel
- 1 tsk. salt
Fremgangsmåde
- Spinat, æg og mælk blendes sammen enten med en stavblender eller i en almindelig blender.
- Bagepulver, hvedemel og salt røres sammen med den våde blanding. Røres fri for klumper med et piskeris. Hvis dejen er lidt for tyk, så tilsættes lidt mere mælk. Hvis den derimod er lidt for tynd, så tilsættes lidt mere mel.
- Bages i et vaffeljern smurt med lidt olivenolie eller andet fedtstof.
Opskrift på sunde spinatvafler
De perfekte grønne madvafler, som kan spises både til frokost eller aftensmad. Man kan putte lige præcis det fyld i, som man har lyst til. Vi elsker en god tunsalat, laks eller kylling sammen med salat og en cremet avocado. Selve vaflerne er super nemme at lave og er perfekte hvis man spiser efter sense principperne eller blot prøver at få lidt mere grønt ind i hverdagen. Man kan nemlig ikke smage spinaten, så de er derfor også oplagte at give børn.
Når vi har korte dage på universitet, så elsker vi at tage hjem og lave en god frokost. Det bliver ofte til de her spinatvafler eller vores spinatpandekager, da begge dele smager super lækkert.
LÆS OGSÅ: Spinatpandekager med laks og avocadocreme
Følg endelig med på vores Instagrameller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.