Syltede agurker
Forberedelsestid
10 minutterTilberedelsestid
0 minutterSamlet tid
10 minutterBeskrivelse
Nem og god opskrift på syltede agurker. De er gode til helstegt kylling, ovenpå hotdogs eller som tilbehør ovenpå en rugbrødsmad.
Ingrediensliste
- 1 agurk
- 1 liter eddike
- 500 g. sukker
-
Smagsgivere
- 3 spsk. frisk dild
- 2 tsk. peberkorn
Fremgangsmåde
- Skyl agurk og skær enderne af. Skær agurk i tynde skiver.
- Kog eddike op med sukker. Lad det koge op, indtil sukkerkornene forsvinder. Tag af blusset og lad køle ned.
- Put dine agurker op i et patentglas, som er gjort rent. Du kan også putte 3 spsk. dild (hakket fint, hvis du bruger frisk) eller peberkorn. Det er fine smagsgivere til din agurkesalat, men den er også god i sig selv uden det.
- Når din lage er kold, så hældes den over dine agurker. Sæt låg på glasset og lad dem stå minimum 1-2 timer.
- Dine syltede agurker kan holde sig i 1-2 måneder på køl i et lukket patentglas.
Nem og hurtig opskrift på syltede agurker
Her får du en hurtig og nem opskrift på hjemmelavede syltede agurker. Det er super nemt at sylte sine egne agurker. De er perfekt som tilbehør til aftensmaden eller ovenpå en hjemmelavet hotdog. Du skal blot bruge eddike, sukker, agurker og evt. lidt dild eller peberkorn. Vores opskrift er en baseopskrift.
LÆS OGSÅ: Syltede rødløg
Det er ret simpelt at lave sine egne syltede agurker. Agurk skæres i tynde skiver og der koges en lage op af eddike og sukker. Herefter hældes lagen ovenpå agurkerne i et patentglas. De kan sagtens holde sig 1-2 måneder.
Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også påInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.