Tigerrejer med hvidløg

Tigerrejer med hvidløg
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

35 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på tigerrejer med hvidløg. Marinerede tigerrejer kan spises til tapas, som forret, til frokost eller aftensmad.

Ingrediensliste

  • 400 g. tigerrejer
  • 1 tsk. paprika
  • 3 fed hvidløg
  • 0,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløg i en hvidløgspresser eller hak det fint.
  2. Bland de friske eller optøede tigerrejer med hvidløg, paprika og olie. Lad det stå og trække i minimum 30 minutter.
  3. Varm en pande op til middel/høj varme.
  4. Når panden er varm, så tilsættes de marinerede tigerrejer.
  5. Steg rejerne i et par minutter til de har fået farve over det hele.
  6. Hæld rejerne over i en skål. Drys evt. med lidt frisk persille.
  7. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på tigerrejer med hvidløg

Tigerrejer med hvidløg er en nem og lækker måde at tilberede tigerrejer på. De marinerede tigerrejer får lige et drys persille inden servering og så smager de bare virkelig godt. De kan serveres med noget godt brød og evt. aioli eller noget andet dyppelse. Vi serverer dem ofte til tapas, til forret, frokost eller bare til aftensmad.

I forhold til almindelige rejer, så er tigerrejer lidt større og lidt mere luksuriøse, hvis vi skal sige det. Vi har her marineret dem i olie, frisk hvidløg og lidt paprika. Du kan også tilsætte lidt tørret eller frisk chili, hvis de skal have lidt bid også. Det er en smagssag ift. hvor stærk mad man kan lide. Men de her rejer har i hvert fald en meget mild smag, som de fleste godt kan lide.

LÆS OGSÅ: Jomfruhummerhaler 

Tigerrejer med hvidløg

Marinerede tigerrejer

Tigerrejer er rigtig lækre i sig selv, men når de bliver marineret, så bliver de lige lidt ekstra lækre. I den her opskrift bruger vi tigerrejer, men du kan også bruge andre slags rejer. Det kunne være vannameirejer, hummerhaler eller andet skaldyr.

Forret med tigerrejer

Hvis vi skulle lave en forret med disse tigerrejer, så ville vi servere tigerrejerne sådan her. Dertil ville vi servere noget lunt flute, smør eller aioli til. Måske også gerne med dampet asparges eller asparges fra dåse. Det er en virkelig nem og hurtig forret, som ikke kræver det store, men som smager virkelig godt. En oplagt idé til nytår, hvis du gerne vil have en forret med rejer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej
    Til opskriften tigerrejer med hvidløg bruges der forkogte rejer eller rå?
    På forhånd tak
    Mvh
    Majken

Skriv en kommentar