Tomatrelish

Tomatrelish
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en smagfuld tomatrelish lavet på tomater, frisk basilikum og hvidløg. En nem og lækker relish, som smager skønt i burger.

Ingrediensliste

 • 1 stk. rødløg
 • 2 fed hvidløg
 • 350 g. tomat
 • 0,5 bundt frisk basilikum
 • 2 spsk. æblecidereddike
 • 2 spsk. sukker
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skær rødløg og tomater i mindre stykker.
 2. Hak basilikum og hvidløg fint.
 3. Varm en gryde op med lidt olie.
 4. Tilsæt rødløg, tomat og hvidløg.
 5. Lad det svitse af et par minutter.
 6. Tilsæt æblecidereddike, sukker og basilikum. Skru lidt ned for varmen og lad det hele simre i 10 minutter ved lav varme.
 7. Blend det hele med en stavblender. Du kan selv bestemme hvor grov den skal være. Du blender den bare, som du bedst kan lide den. Smag den til med salt/peber.
Bedøm denne ret

Opskrift på tomatrelish

Tomatrelish smager skønt som tilbehør i burger, sandwich og meget mere. Det er jo nærmest en form for en slags grovere ketchup. Den er lavet med tomater, basilikum, rødløg og hvidløg og den smager virkelig skønt! Samtidig er den virkelig nem at lave, så hvis du har et par overmodne tomater, som trænger til at blive brugt, så kan vi varmt anbefale sådan en omgang her.

Brug den hjemmelavede relish i en hjemmelavet burger. Det kan altså lige lidt mere end ketchup! Du kan gå på opdagelse i alle vores lækre burgere lige her. Der er simpelthen intet som en hjemmelavet burger. Og den her relish vil uden tvivl være med til at løfte din hjemmelavet burger til næste niveau.

LÆS OGSÅ: Opskrifter på dyppelse

Tomatrelish

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar