Tortilla pizza med serrano og rucola

tortilla pizza med serrano
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på de nemmeste tortilla pizza med rucola og serrano. En frisk pizza med sprød og tynd bund med en masse godt frisk topping på.

Ingrediensliste

  • 4 stk. tortillapandekager
  • 200 g. pizzasauce
  • 125 g. frisk mozzarella
  • 40 g. rucola
  • 120 g. serranoskinke
  • 30 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Lad bradepanden blive i ovnen, så den kan blive opvarmet også.
  2. Læg en tortilla pandekage på et stykke bagepapir. Smør med pizzasauce og smulder mozzarella over.
  3. Hiv bagepapiret over på den varme bageplade og bag pizzaen i 6-8 minutter eller indtil der er gyldne kanter og osten er smeltet.
  4. Drys med rucola ovenpå og læg skiver af serrano på det friske rucola. Top med parmesan.
Bedøm denne ret

Opskrift på tortilla pizza med serrano og rucola

Her får du opskriften på sprøde tortilla pizza med serrano og rucola. Endnu en skøn opskrift på de populære og meget nemme tortilla pizza. De er geniale at lave i hverdagen, hvor tiden sommetider er knap. Du kan toppe dem med lige dit yndlingsfyld og der kan være nem aftensmad på 15 minutter. Derudover er resterne i madpakken heller ikke helt tosset.

Tortilla pizza er en super nem løsning, da det blot er de færdigkøbte tortilla pandekager, der forvandles til sprøde pizzaer. Hvis ikke du er til tortilla pizzaer, så kan du også prøve vores opskrift på pita-pizza, hvor konceptet er det samme. På samme måde kan du bruge princippet fra denne opskrift og bruge lige præcis det brød, som du har lyst til. Det fungerer også på ciabattabrød, surdejsbrød og meget mere.

Tortilla pizza med serrano og rucola

Hurtig aftensmad med tortilla

Det er samtidig også en super måde at få brugt rester af tortillapandekager på. Vi har ofte et par stykker tilbage fra når vi har fået tortillapandekager med fyld. Derfor er denne idé en super måde at få brugt resterne på.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Lille spørgsmål. Hvorfor er jeres tortilla så tyk ?
    Jeg synes at den ligner en pizzadej. Og firdi jeg spørger, er fordi at jeg ikke synes at de tortillia man køber i dagligvarer butikkerne smager ret godt.
    Mvh. Jette

Skriv en kommentar