Vegetarburger med rødbedebøffer

Opskrift på vegetarburger med rødbedebøffer

Vegetarburger med rødbedebøffer

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en lækker og nem vegetarburger med hjemmelavede, sprøde rødbedebøffer. Derudover er den med salat, syltede rødløg, tomat og chilimayo.

Ingrediensliste

  • Chilimayo

  • 65 g. mayonnaise
  • 2 tsk. chilisauce
  • 1 spsk. appelsinsaft
  • 1 knivspids cayennepeber
  • salt/peber

Fremgangsmåde

Chilimayo

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Smag til med salt og peber. Hvis du ikke synes den er stærk nok, så tilsæt lidt mere chilisauce. Vær dog opmærksom på, at den bliver stærkere, når den får lov til at stå og trække et par minutter.

Burger

  1. Lav rødbedebøfferne efter opskriftens anvisning
  2. Lun burgerbollerne.
  3. Smør underbollen med chilimayo.
  4. Placer herefter salat, rødbedebøf, tomat, syltede rødløg og forårsløg ovenpå.
  5. Smør overbollen med chilimayo og placer den ovenpå.
  6. Server med det samme.

Bedøm denne ret

Opskrift på vegetarburger med rødbedebøffer

Vegetarburger med rødbedebøffer, hjemmelavet chilimayo, syltede rødløg, forårsløg og tomat. En virkelig lækker, hjemmelavet vegetarburger, som får masser af smag fra både bøf og alle de andre elementer i burgeren. Det er så nemt at lave en hjemmelavet burger uden kød, hvor man på ingen måde behøver at gå på kompromis med smag eller hvor snasket den skal være.

Du kan lave denne vegetarburger med rødbedebøffer til aftensmad. Både til hverdag men også som lækker fredagsmad eller weekendmad. Det er også super lækkert som gæstemad, især hvis du gerne vil overbevise nogle om, at vegetarmad kan være super lækkert.

LÆS OGSÅ: Vegetar kyllingeburger

Opskrift på vegetarburger med rødbedebøffer

Burger uden kød med vegetarbøffer

De fleste forbinder nok en burger uden kød med noget kedeligt. Det behøves den på ingen måde at være. I denne burger er der brugt rødbedebøffer, som laves af rødbede, æg, havregryn og krydderier. Den bliver tilpas sprød (husk at stege i nok olie) og når den kombineres med den stærke chilimayo, de syltede rødløg og det friske fra forårsløgene, så har du en sindsygt god og smagfuld burger!

I stedet for rødbedebøffer, så kan du også lave kikærtebøffer eller bruge et købt alternativ. Man kan i dag få så mange lækre alternativer til burgerbøffer. Så det er faktisk super nemt at lave mad uden kød i dag.

Hjemmelavede burgerboller til vegetarburger

Du kan selv vælge om du vil lave en hjemmelavet bolle eller købe en færdiglavet bolle til din burger. Hvis du har tiden, så anbefaler vi helt klart at lave en hjemmelavet. Der er bare noget over at lave et helt måltid fra start til slut og hvor alt er hjemmelavet. Det er ikke noget vi gør hver dag og vi vælger også ofte de nemme løsninger. Men i weekenden, hvor der er ekstra tid, så elsker vi at gøre lidt ekstra ud af det.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag