Tilmeld nyhedsbrev

Wok med andebryst

Wok med andebryst

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en klassisk wokret med andebryst. Byt evt. and ud med kylling, oksekød eller hvad du ellers har lyst til, så har du en god grundopskrift på wok. Den er perfekt som en nem og sund aftensmad, serveret med ris eller nudler.

Ingrediensliste

  • 2 andebryst
  • 1 spsk. spidskommen
  • 5 tsk. karry
  • 2 tsk. paprika
  • 400 ml. kokosmælk
  • 150 g. blomkål
  • 1 rødløg
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 50 g. edamamebønner (uden bælg)
  • 40 g. frosne ærter
  • 200 g. ris

Fremgangsmåde

1. Alle grøntsagerne snittes som ønsket.
2. Andebryst saltes godt. Steges herefter på en meget varm pande med skindet ned mod panden først. Steges 2 min. her og vendes derefter på den anden side, hvor den også steger 2 min. og tages af panden.
3. Grøntsagerne svitses i en pande med lidt olie. Herefter tilsættes karry, spidskommen, paprika og kokosmælk.
4. Det hele simrer i 10 min.
5. Imens placeres det stegte andebryst i et fad, og steges herefter færdigt i ovnen i cirka 8-10 min ved 200 grader varmluft.
6. Imens anden steger færdig i ovnen, får grøntsagerne lov til at simre med kokosmælken.
7. Anden tages ud af ovnen og serveres sammen med grøntsagswokken.
8. Risene koges efter anvisning på pakken.

Bedøm denne ret

En nem og god opskrift på wok med andebryst. Det er nem og lækker aftensmad, især hvis man er til asiatisk og thai mad. Det her er en af de grundopskrifter på wok, som vi altid bruger. Så kan man bytte and ud med kylling, oksekødsstrimler eller hvad man ellers har lyst til.

Server med kogte ris eller nudler, så har du nem og sund aftensmad. Wok er en af vores yndlings retter, da man kan bruge de grøntsager, som man har. Vi bruger ofte gulerødder, løg, hvidkål, peberfrugt og sukkerærter, men man kan jo nærmest bruge alle grøntsager.

Skriv en kommentar