5 nemme og sunde smoothies

Sommeren er på vej og vi kan se frem til lunere temperaturer, hvilket bliver så skønt! Her i varmen, så elsker vi at drikke smoothies. Det er dejlig koldt og hvis man ikke har den store appetit enten til morgen eller blot her i varmen, så er de virkelig super til at få noget mad ned. Vi har derfor samlet 5 nemme og sunde smoothies, som du kan lave her i sommervarmen. De er alle sammen fyldt med frugt og grønt.

5 nemme og sunde smoothies

5 nemme og sunde smoothies

Det er 5 nemme og sunde smoothies, som mætter godt. Der er både nogle søde og nogle friske. Vi er især fan af chokoladesmoothien, når den søde tand melder sig eller en greenie, når man har brug for noget frisk og afkølende.

Nem opskrift på en sund og mættende chokoladesmoothie

Chokoladesmoothie

Den her chokoladesmoothie smager bare så godt. Den er lavet på banan, peanutbutter og dadler. Den smager virkelig syndigt og er et perfekt alternativ til en milkshake fyldt med sukker og is. Find opskriften her. 

Greenie smoothie – grøn juice med spinat, ananas og mango

Greenie

En frisk greenie med ananas, spinat og avocado. Hvis du har brug for et boost af vitaminer, så er denne lige noget for dig. Den er en perfekt balance mellem sød og syrlig. Find opskriften her. 

passionsdrøm smoothie

Passionsdrøm

Uhh, den her smoothie med passionsfrugt er også bare god. Den smager virkelig af sol og sommer. Den er med appelsin, mango og passionsfrugt. Find opskrift her. 

hindbærdrøm smoothie

Hindbærdrøm

Den her smoothie med hindbær og banan er også en favorit. Vi elsker især at drikke den om morgenen og så har den jo bare den smukkeste farve. Du finder opskriften lige her. 

Jordbær-banan smoothie-2

Jordbær-banan smoothie

Og til sidst, selvfølgelig en klassisk jordbær-banan smoothie. En sundere udgave af en jordbærmilkshake, som er perfekt i det varme vejr. Du finder opskriften her. 

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

Skriv en kommentar