5 salater med cherrytomater

Måske du er så heldig at have drivhus med cherrytomater? Så skal du i hvert fald kigge med her. Vi har nemlig samlet 5 nemme og lækre opskrifter på salater med cherrytomater. Sommeren er på vej og butikkerne bugner med lækre og søde cherrytomater.

5 salater med cherrytomater

5 salater med cherrytomater

Vi har samlet 5 af vores nemmeste og lækreste opskrifter på salater med cherrytomater. Der er uden tvivl noget til enhver smag.

Salat med cherrytomater og feta

Cherrytomater, feta og pinjekerner

En simpel kombination af tomater, cremet fetaost og ristede pinjekerner. Brug en medley af tomater, som vi har gjort her. Det giver det fineste farvespil til salaten. Find opskriften her. 

Salat med vandmelon og oliven

Vandmelon, oliven og cherrytomater

En skøn sommersalat, som består af melon, oliven, feta og cherrytomater. Derudover er den toppet med frisk basilikum og rødløg. En virkelig lækker salat. Find opskriften her. 

Salat med perlespelt, grøn pesto og feta
Perlespelt, pesto og feta

Det her er en lidt mere mættende salat, da den indeholder kogt perlespelt. Den er derfor rigtig god som en sund frokost eller som et helt måltid. Du kan evt. toppe med stegt kylling, et par falafler eller et stykke fisk. Find opskriften her. 

Tomatsalat med parmesan og pinjekerner

Tomater, parmesanost og pinjekerner

Hvis du er på udkig efter en lidt mere luksus udgave af en tomatsalat, så er denne lige noget for dig. Søde cherrytomater vendt med parmesanost, ristede pinjekerner og løg. Det er en rigtig “mande-“salat. Hop ind og find opskriften her. 

Opskrift på lækre og nemme marinarede cherrytomater

Marinerede cherrytomater

Hvis du virkelig blot vil have en simpel salat med cherrytomater, så er det denne du skal lave. Marinerede cherrytomater, som er vendt i friske krydderurter og en mild dressing. Find opskriften her. 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med påInstagram lige her.

Skriv en kommentar