5 Sommersalater med feta

Der er ikke noget som grillmad og gode sommersalater. Vi har her samlet 5 af vores bedste sommersalater med feta. Vi elsker fetaost i salater, da det ofte lige er prikken over i’et. Vi kan anbefale at bruge en god cremet, f.eks. dem der, som man selv skal skære ud eller rive fra hinanden.

5 Sommersalater med feta

5 Sommersalater med feta

Man kan lave så mange spændende salater med feta. Både mættende salater og de lidt mer friske salater med frugt, f.eks. melon. Man går heller aldrig galt i byen med en god tomatsalat med masser af feta.

Salat med vandmelon, rødløg og feta

Vandmelonsalat med feta 

Det her er en klassisk, simpel og virkelig lækker salat. Melon skåret i små firkanter blandet med rødløg, basilikum og feta. Den er frisk, lækker og nem at lave. Find opskriften her. 

bulgursalat med pesto og feta

Perlespelt med grøn pesto 

Den her lækre perlespeltsalat vendt i pasta er også rigtig god. Det er en af de lidt mere mættende salater, da perlespelt mætter godt. Du finder opskriften lige her. 

Nem opskrift på en god melonsalat

Melonsalat med blåbær

Endnu en simpel salat med melon. Vandmelon, spinat, blåbær, feta, ristede pinjekerner. Det er en skøn kombination af sprød, salt og sødt. Du finder opskriften her. 

Bønnesalat med feta og tomat

Bønnesalat 

En bønnesalat er også altid lækker. Især når det er den klassiske med cherrytomater, rødløg og ost. Du finder opskriften her.

Græsk salat med fetaost og soltørrede tomater

Græsk salat 

Der er intet som en græsk salat dog! Det er én af vores absolut yndlingssalater, da det bare smager godt til stort set alt. Server til grillmad, til kylling, til en god bøf – ja det hele. Du finder opskriften her. 

Følg med på de sociale medier

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

 

Skriv en kommentar