Glaseret skinke Glaseret skinke Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 1 time og 30 minutter Samlet tid 1 time og 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på glaseret skinke i ovnen. Skinken er glaseret med en marinade lavet på brun farin og sennep. Ingrediensliste 1 kg. skinke 150 g. brun farin 40 g. sød sennep Fremgangsmåde Tag nettet af skinken. Bland brun farin og sennep til en marinade. Tør den af med et stykke køkkenrulle. Placer skinken i et ildfast fad og pensel den med rigeligt marinade. Steg skinken i en forvarmet ovn på 150 grader varmluft i 1,5 time. Du kan med fordel hælde et glas vand i fadet under stegningen for at sikre, at skinken forbliver saftig. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på glaseret skinke Her får du vores nemmeste og bedste opskrift på glaseret skinke i ovn. Sådan en skinke skal man på ingen måde undervurdere. Det er skøn spise og så er det faktisk super nemt at lave selv! Vi får altid glaseret skinke i juletiden, men ellers smager det også skønt en hverdagsaften. Hvis vi får det en hverdagsaften eller i en weekend, så elsker vi at få skinken med flødekartofler til og evt. en lækker salat. Hvis du vil have vores bedste opskrift på flødekartofler, så finder du den lige her. Selve glaseringen på denne skinke laver vi på brun farin og sennep. En simpel marinade lavet på kun 2 ingredienser og som komplimenterer den salte skinke helt perfekt. Det er sådan en marinade, som er tilpas sød og som samtidig giver et lille kick pga. senneppen. LÆS OGSÅ: Indbagt mørbrad Tilbehør til glaseret skinke Som sagt, så serverer vi gerne en omgang hjemmelavede flødekartofler til den glaserede skinke. Ellers ville det også være lækkert med en omgang hasselback kartofler eller en hjemmelavet kartoffelsalat. Server også gerne en lækker salat til. Det kunne blandt andet være denne klassiske waldorfsalat eller en mere frisk salat, som denne med spidskål og æble. Serveres den glaseret skinke i juletiden, så vil tilbehør som grønlangkål eller stuvet hvidkål jo også være klassikere at servere dertil. Hvad kan jeg gøre med rester? Du kan sagtens spise resterne af skinken dagen efter. Det smager også rigtig godt koldt. Ellers kan du bruge resterne i en sandwich eller i en omgang hjemmelavet biksemad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Jeg skal medbringe glaseret skinke til fest kl. 16, men vi først skal spise kl. 18.15. Kan jeg så ligge den i Thermo kasse og stege færdig? Hvor længe skal den have i ovn, for ikke at blive tør, når det også skal i Thermo kasse? Eller skal jeg helst forberede den kortere tid i ovn, også give den det sidste i ovn lige inden vi skal spise? Jeg håber i kan hjælpe 🙂 Svar
Hej, Vi har desværre ikke erfaringer med at tage den ind og ud af ovn og putte i termokasse. Tror bare vi ville lave den næsten færdig og så komme den i termokasse, hvor den jo så steger videre pga. varmen. Og så evt. lige hurtigt komme den i ovnen igen inden 🙂 Kh Svar