Vegetar bolognese Vegetar bolognese Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og lækker opskrift på vegetar bolognese med spaghetti. En lækker vegetarisk ret, som smager skønt! Den er lavet på en masse grøntsager og krydderier. Ingrediensliste 2 stk. løg 3 fed hvidløg 180 g. gulerod 250 g. champignon 120 g. kartoffel 800 g. hakkede tomater på dåse 1,5 spsk. tomatpure 80 g. røde linser 2 dl. vand 1 stk. grøntsagsbouillonterning 1,5 tsk. tørret oregano 1,5 tsk. tørret basilikum 0,5 tsk. stødt spidskommen 1,5 tsk. paprika 4 stk. laurbærblade salt/peber Tilbehør 300 g. spaghetti Fremgangsmåde Skræl løg og hvidløg. Rens kartofler, gulerødder og champignon. Hak løg, hvidløg, kartofler, gulerødder og champignon i små stykker. Du kan også køre det hele i en foodprocessor, så går det hurtigt. I en stor gryde varmes 2-3 spsk. olie op. Tilsæt grøntsagerne og lad det hele sautere 5 minutter. Tilsæt herefter alle krydderierne, tomatpure og laurbærbladene (laurbærblade kan udelades). Vend det hele godt rundt. Tilsæt herefter røde linser, vand, bouillonterning og hakkede tomater fra dåse. Lad det hele simre ved middelhøj varme i 20-30 minutter, indtil det hele er tyknet til en tyk bolognese. Smag til sidst til med salt/peber. Kog 300 g. spaghetti efter pakkens anvisning. Server evt. med lidt frisk persille på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars gryde Køb her Fiskars kokkekniv Køb her Kitchenaid Foodprocessor Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på en nem og lækker vegetar bolognese Her får du en super lækker og nem opskrift på vegetar bolognese. Det er en lækker vegetarisk udgave af den klassiske bolognese. Den er fyldt med lækre grøntsager og krydderier. Selve saucen kan også bruges til at lave vegetarisk lasagne. Det er nemlig generelt en rigtig god base på en kødfri kødsauce. Vegetarretter behøves slet ikke at være kedelige og kan sagtens få masser af smag fra lækre grøntsager og krydderier. LÆS OGSÅ: Indisk dahl med saltmandler Vegetarisk spaghetti bolognese Det her må være én af vores absolut yndlings vegetarretter. Man kan nemlig sagtens lave en super lækker vegetarisk spaghetti bolognese. Udover, at den er vegetarisk, så er den også sund og mættende. Den indeholder en masse grøntsager og linser, som giver god fylde til saucen. Derfor savner man på ingen måde kødet. Server den med en god omgang spaghetti eller pasta, så lover vi, at du nok skal imponere dine vegetarvenner! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.