Airfryer madplan uge 11

Som noget nyt vil vi prøve at begive os ud i en airfryer madplan for uge 11. Aftensmad hvor du skal bruge din airfryer og dermed undgår at bruge ovnen. Genialt, hvis man kun er 1 eller 2 personer i husholdningen. Vi håber, at denne uges airfryer madplan falder i god jord. Som altid modtager vi gerne inputs eller forbedringer. Men det er første gang vi laver det, så lad os også vide om det er noget, som vi skal fortsætte med!

Airfryer madplan uge 11

Airfryer madplan uge 11

Mandag: Frikadeller i airfryer med pastasalat med pesto, mozzarella og tomat

Tirsdag: Cæsarsalat med kylling i airfryer

Onsdag: Pølser i airfryer med marineret kartoffelsalat

Torsdag: Pølsemix i airfryer

Fredag: Butterdejsstang med porre og bacon og bulgursalat med peberfrugt og persille

Ugen starter ud med en omgang frikadeller med pastasalat. Tirsdag står den på en cæsarsalat med crispy chicken og rugbrødscroutoner, som bliver lavet i airfryer. Onsdag skal du have en omgang pølser med hjemmelavet, marineret kartoffelsalat. Torsdag er der en klassisk pølsemix på menuen, men en meget mere fedtfattig udgave. Og ugen slutter af med en butterdejsstang med bulgursalat til.

Indkøbsliste til airfryer madplan uge 11

Her finder du indkøbslisten for airfryer madplan uge 11. Husk at tjekke skabe osv. for ingredienser, som du måske allerede har. Husk også, at den er udregnet til 2 personer.

Indkøbsliste til airfryer madplan uge

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Kommentarer

  1. Jeg stemmer for flere madplaner med airfryer som overordnet tema 😃! Det gør at vi får brugt vores langt mere end tidligere og samtidig får prøvet noget nyt.

    1. Hej Maria,

      Vi vil se om vi kan få tid til at lave flere. Vi vil dog ikke love noget, da det er ret tidskrævende 😀

      Kh

Skriv en kommentar