Asiatisk nudelsalat med andebryst

Asiatisk nudelsalat med andebryst
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

50 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på asiatisk nudelsalat med stegt andebryst. Du kan også lave den med kyllingebryst i stedet for. Nem og hurtig aftensmad.

Ingrediensliste

  • Salat

  • 65 g. nudler
  • 2 spsk. olivenolie
  • 90 g. rød spidskål
  • 75 g. gulerod
  • 0,25 bundt frisk persille
  • 25 g. saltede peanuts
  • Dressing

  • 1 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. limesaft
  • 2 tsk. akaciehonning
  • 2 tsk. sojasauce
  • 1 tsk. vand
  • Andet

  • 2 stk. andebryst
  • salt

Fremgangsmåde

Salat

  1. Start med at røre dressing sammen, så den kan få lov til at trække.
  2. Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
  3. Når de er færdige, så dræner du dem for vand. Vend dem herefter i  2 spsk. olivenolie, så de ikke klistrer så meget.
  4. Riv gulerødder, hak spidskål fint, hak persille fint. Vend alle tingene sammen i en skål. Vend herefter nudler og peanuts i.
  5. Anret og server med andebryst. Pynt evt. med lidt peanuts på toppen, lidt frisk chili og persille.

Andebryst

  1. Rids skindet på andebrystet og salt andebryst godt på skindet.
  2. Kom andebrystet på en kold pande med skindet nedad.
  3. Sæt panden på et blus og tænd for middel varme.
  4. Lad andebrystet stege på denne side i ca. 15-20 minutter eller til fedtet er smeltet væk og skindet er sprødt.
  5. Vend andebrystet. Lad det stege i ca. 3-5 minutter på den anden side.
  6. Hvis du har et kødtermometer, så skal andebrystet være mellem 68-72 grader indvendigt, alt efter hvor rosa du vil have det.
  7. Tag andebrystet af panden. Lad det hvile i 5-10 minutter.
  8. Skær ud i skiver.
Bedøm denne ret

Opskrift på Asiatisk nudelsalat med andebryst

En simpel, nem og lækker opskrift på asiatisk nudelsalat med stegt andebryst. Det er anderledes og god aftensmad, som mætter godt og som er super sundt. I stedet for andebryst, så kan du også sagtens bruge kyllingebryst eller servere med en god bøf.

I salaten har vi nudler, gulerødder, rødt spidskål og frisk persille. Det hele er vendt i en god asiatisk dressing og er toppet med saltede peanuts. En super lækker kombination!

LÆS OGSÅ: Asiatisk gris med ris 

Asiatisk nudelsalat med andebryst

Nudelsalat med and

Hvis du gerne vil have en anderledes salat, så skal du helt sikkert prøve denne nudelsalat. Når man tilsætter kogte nudler, pasta eller en anden form for kulhydrater til salater, så mætter de meget mere. Vi kan umuligt være de eneste, som har svært ved at blive mæt af en salat, så derfor er denne kombination helt genial.

Følg også med på de sociale medier 

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar