Blomkålsnuggets med cornflakes Blomkål med cornflakes Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på blomkålsnuggets med cornflakes. Sprøde, vegetariske nuggets lavet af blomkål og serveret med chilimayo. Ingrediensliste Blomkål med cornflakes 300 g. blomkål 120 g. cornflakes 75 g. hvedemel 2 tsk. paprika 0,5 tsk. chiliflager 2 dl. mælk 1 spsk. olie Fremgangsmåde Blomkål med cornflakes Skær blomkål i små buketter. Blend cornflakes i en blender eller foodprocessor. Bland mel, mælk, paprika og chiliflager til en tynd dej. Vend blomkålbuketterne i dejen og herefter i de blendede cornflakes. Placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir og hæld olie over. Bag dem i ovnen i ca. 20 minutter i en forvarmet ovn ved 190 grader varmluft. Vend evt. dem undervejs for et sprødere resultat. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på blomkålsnuggets med cornflakes Vi kan slet ikke få armene ned! De her blomkålsnuggets smager så godt. De er lækre sprøde på ydersiden og dejlig bløde i midten. Har du svært ved at finde lækre måder at tilberede blomkål på? Så skal du helt sikkert prøve denne opskrift. Det er nemt at lave dem, og kan endda laves som en aktivitet med børnene, hvis de skal med i køkkenet. Den sprøde smag af cornflakes og krydderierne er så lækker med blomkålen. Du kan nemt lave dine blomkålsnuggets store eller små, alt efter, om de skal bruges som tilbehør eller snack. Vi kunne nemt spise disse vegetar nuggets som snack med en god hjemmelavet chilimayo til. LÆS OGSÅ: Klik her og find flere opskrifter på vegetariske deller Sunde nuggets af blomkål Blomkålnugget er en vegetarisk ret, som kan bruges som et sundere alternativ til friturestegte kyllingenuggets eller som en ny slags tilbehør til aftensmaden. Vi er kæmpe fans af dem og også af, at de er så nemme at lave. Hvis du selv vil lave en god smagsfuld dressing til blomkålsnugget, så har vi et stort udvalg her i vores madunivers. Der er alt fra kendte klassikere, som hjemmelavet hvidløgsmayo, til de måske lidt mere ukendte slags, som hjemmelavet haydari eller raita. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Karolina, Har dine blomkål mon været våde? Måske de er skyllet inden? Så kan dejen have svært ved at hænge fast og så hænger cornflakes heller ikke ved 🙂 Kh Svar
Jeg har lavet denne opskrift et par gange, og jeg elsker den! Nu får jeg besøg af min niece, som har cøliaki, så er der en ikke-glutenholdig mel, der vil være god at anvende i stedet? Svar
Hej Kathrine, Vi har desværre ikke den store erfaring med glutenfrit mel, men når det er til en opskrift som den her, så burde det fint kunne lade sig gøre 🙂 Kh Svar