Brød med feta, honning og rosmarin Brød med feta, honning og rosmarin Opskrift til 4812 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 25 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på det lækreste madbrød lavet på en færdigkøbt pizzadej. Det er nemt og hurtigt at lave og vil helt sikkert falde i god jord ved gæster. Ingrediensliste 1 stk. købe pizzadej 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 125 g. fetaost 2 tsk. tørret rosmarin 3 spsk. akaciehonning salt Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Rul dejen ud og pensel den med lidt olie. Knus nu feta over og drys med rosmarin. Herefter tilsætter du honning. Hvis du bruger den faste traditionelle honning i plastikbøtte, så plejer vi lige at varme det kort i mikroovnen for at kunne putte det på med en ske. Derudover kan du vælge at bruge akaciehonning som er nemt at sprøjte ud over. Tilsæt derefter groft salt. Brødet bages i ovnen i 12-15 minutter. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på brød med feta, honning og rosmarin Opskrift på et hurtigt og lækkert brød med feta, som er en sommerfavorit hos os. Det består af en færdigkøbt pizzadej, som bliver toppet med fetaost, honning og rosmarin. Dette madbrød med feta, honning og rosmarin er simpelthen så skønt et madbrød, som vi serverer til grillaftener og tapas. Det er så nemt at lave og kræver ingen gærdej, som skal røres sammen. Selvom brød med fetaost, honning og rosmarin måske lyder som en speciel kombination, så lover vi, at det smager skønt. Det søde fra honningen, det salte fra fetaosten og den gode smag fra rosmarinen. Det er for os en fantastisk lækker kombination. Server det som tilbehør til aftensmad, til tapas eller blot som madbrød på en buffet. Kun fantasien sætter grænser. LÆS OGSÅ: Nemt luksus hvidløgsbrød Hurtigt madbrød med fetaost Hvis du mangler en lille idé til en appetizer eller lille snack til festen, så kan vi virkelig varmt anbefale disse lækre brød. De bliver lavet på en færdig pizzadej, så de er samtidig også super nemme og hurtige at lave. Kombinationen af den salte feta, den søde honning og den krydrede rosmarin er virkelig lækker og passer perfekt til foråret eller sommeren. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Denne opskrift skal prøves som snack til nytårstalen i år. Skal de helst serveres varme/lune eller kan de serveres kolde? Svar