Her finder du opskrifter på de nemmeste og hurtigste madbrød. Madbrød inkluderer pitabrød, naanbrød, fladbrød, sandwichbrød, hotdogbrød og meget mere. Så hvis du mangler en opskrift på madbrød, så finder du det helt sikkert her. De kan laves i bradepande, med fyld, uden gær, som italiensk, som langtidshævet eller koldhævet. Du finder de bedste opskrifter her.

Hurtigt madbrød

Hvis du mangler en opskrift på et hurtigt madbrød, så finder du det helt sikkert her. Et brød lavet på få ingredienser som samtidig er hurtigt at lave. Vi elsker de hurtige madbrød, som man hurtigt kan bikse sammen, hvis man gerne vil have noget lækkert brød til aftensmaden.

Madbrød med fyld

Du får også masser af ideer til nemme madbrød med fyld. Her kan vi blandt andet nævne vores luftige pitabrød, hotdogbrød eller et lækkert foccacia med fyld.

Madbrød i bradepande

Brød som foccacia skal eksempelvis bages i en bradepande. Det skal ikke formes som sådan, hvorfor det er et super nemt madbrød. Det er også et brød, som er ideelt, hvis man skal bage brød til mange. Vi serverer ofte foccacia bagt i bradepande til større fester eller hvis vi skal være mange sammen til et selskab. Det er også lækkert på et stort tapasbord eller en sommerbuffet.

Madbrød uden gær

Selvom der skal gær i det meste brød, så kan man faktisk også lave super lækre madbrød uden gær. Prøv blandt andet vores fladbrød eller tortillapandekager.