Brød med feta, honning og rosmarin

brød med feta
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på det lækreste madbrød lavet på en færdigkøbt pizzadej. Det er nemt og hurtigt at lave og vil helt sikkert falde i god jord ved gæster.

Ingrediensliste

 • 1 stk. købe pizzadej
 • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 125 g. fetaost
 • 2 tsk. tørret rosmarin
 • 3 spsk. akaciehonning
 • salt

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
 2. Rul dejen ud og pensel den med lidt olie.
 3. Knus nu feta over og drys med rosmarin.
 4. Herefter tilsætter du honning. Hvis du bruger den faste traditionelle honning i plastikbøtte, så plejer vi lige at varme det kort i mikroovnen for at kunne putte det på med en ske. Derudover kan du vælge at bruge akaciehonning som er nemt at sprøjte ud over. Tilsæt derefter groft salt.
 5. Brødet bages i ovnen i 12-15 minutter.
Bedøm denne ret

Opskrift på brød med feta, honning og rosmarin

Opskrift på et hurtigt og lækkert brød med feta, som er en sommerfavorit hos os. Det består af en færdigkøbt pizzadej, som bliver toppet med fetaost, honning og rosmarin.

Dette madbrød med feta, honning og rosmarin er simpelthen så skønt et madbrød, som vi serverer til grillaftener og tapas. Det er så nemt at lave og kræver ingen gærdej, som skal røres sammen.

Selvom brød med fetaost, honning og rosmarin måske lyder som en speciel kombination, så lover vi, at det smager skønt. Det søde fra honningen, det salte fra fetaosten og den gode smag fra rosmarinen. Det er for os en fantastisk lækker kombination. 

Server det som tilbehør til aftensmad, til tapas eller blot som madbrød på en buffet. Kun fantasien sætter grænser.

LÆS OGSÅ: Nemt luksus hvidløgsbrød

brød med feta

Hurtigt madbrød med fetaost

Hvis du mangler en lille idé til en appetizer eller lille snack til festen, så kan vi virkelig varmt anbefale disse lækre brød. De bliver lavet på en færdig pizzadej, så de er samtidig også super nemme og hurtige at lave. Kombinationen af den salte feta, den søde honning og den krydrede rosmarin er virkelig lækker og passer perfekt til foråret eller sommeren.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

 1. Hej,
  Denne opskrift skal prøves som snack til nytårstalen i år.
  Skal de helst serveres varme/lune eller kan de serveres kolde?

Skriv en kommentar