Tilmeld nyhedsbrev

Chokoladekage med vaniljefrosting og Oreo

Chokoladekage med vaniljefrosting og Oreo

Chokoladekage med vaniljefrosting og Oreo

Opskrift til 6 personer (Ø22 cm springform)

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

35 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på chokoladekage med frosting og knuste Oreo kiks. En af vores yndlings kager, da den simpelthen er så nem at lave og så bliver den kun bedre på 2. dagen.

Ingrediensliste

Chokoladekage

  • 3 spsk. kakao
  • 270 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 æg
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1,5 tsk. natron
  • 2,5 dl. mælk
  • 225 g. hvedemel
  • 100 g. smør

Vaniljefrosting

  • 200 g. naturel flødeost
  • 100 g. smør
  • 100 g. flormelis
  • 50 g. Oreo

Fremgangsmåde

1. Sukker, vaniljesukker, æg, bagepulver og natron piskes sammen med en elpisker.
2. Herefter tilsættes mælk, mel og smeltet smør skiftevis lidt af gangen.
3. Dejen hældes over i en form smurt med smør.
4. Kagen bages ved 185 grader varmluft i 30-35 min.
5. Kagen sættes til afkøling.
6. Frosting laves. Pisk blødt smør med flormelis. Vend flødeost deri. Smøres på kagen, når den er afkølet. Pynt med knuste oreos.

Bedøm denne ret

En simpel opskrift på en simpel og nem chokoladekage, som er toppet med cream cheese frosting og Oreo småkager. Chokolade og Oreo kan bare noget sammen og når man kombinerer det, hvad enten om det er i kage eller i hjemmelavet is, så bliver det bare godt.

Den her kage er ingen undtagelse. Det er en god skærekage, som både vil falde i god jord hos voksne såvel som børn. Den kan også pyntes med frisk frugt eller bær. Så bliver det en fin sommerkage, som vil være god at servere en lun sommeraften.

Skriv en kommentar