Ferrero rocher islagkage

Ferrero rocher islagkage

Ferrero rocher islagkage

Opskrift til personer (Ø21 springform) Opskrift til 8 personer (Ø21 springform)

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

6 timer

Samlet tid

6 timer og 40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift pü en skøn ferrero rocher islagkage med nøddebund lavet pü hasselnødder, nougatis, chokoladeganache og ferrero rocher chokolade pü toppen. Kan sagtens laves i god tid.

Ingrediensliste

  • Bund

  • 3 ĂŚggehvider
  • 130 g. flormelis
  • 150 g. hasselnødder
  • Nougatis

  • 3,5 dl. piskefløde
  • 100 g. nougat
  • 3 pasteuriserede ĂŚggeblommer
  • 70 g. flormelis
  • Chokoladeganache

  • 1 dl. piskefløde
  • 200 g. lys chokolade
  • Andet

  • 8 stk. ferrero rocher

FremgangsmĂĽde

Nøddebund

  1. TĂŚnd ovnen pĂĽ 165 grader varmluft.
  2. Pisk ĂŚggehvider stive med flormelis. Det skal vĂŚre helt hvidt.
  3. Hak hasselnødder fint (det gøres evt. nemt i en minihakker). Vend dem forsigtigt rundt i Ìggehvidemassen.
  4. HÌld dejen i formen. Bag pü nederste rille i ovnen i 30-40 min.
  5. SÌt din nøddebund til afkøling.

Nougatis

  1. Pisk ĂŚggeblommer med flormelis, indtil det er helt hvidt og skummende. Det tager ca. 4-5 minutter.
  2. I en anden skül piskes fløde til en let flødeskum.
  3. Smelt nougat i mikroovnen eller i en lille gryde ved lav varme. Pas pü det ikke brÌnder pü. Hvis du gør det i mikroovnen, sü giv det 20 sekunder af gangen. Lad nougaten køle en smule af.
  4. Bland nougat og ĂŚg. Vend det godt rundt.
  5. Vend til sidst flødeskum i.
  6. HÌld blandingen ovenpü den afkølede nøddebund. SÌt isen i fryseren i minimum 4-5 timer.

Chokoladeganache

  1. Hak chokolade groft. Placer det i en skül, som kan gü i mikroovnen og hÌld ogsü fløde i.
  2. Varm det i mikroovnen i 30 sekunder af gangen. Rør rundt efter hver gang. Bliv ved, indtil du har en ensartet tyk chokoladecreme.
  3. Du kan ogsü gøre det pü et komfur. Varm forsigtigt fløde op i en gryde ved lav varme til lige under kogepunktet (pas pü, at det ikk brÌnder pü).
  4. Placer hakket chokolade i en skül. HÌld den varme fløde over. Rør det rundt, indtil du für en ensartet tyk chokoladecreme.
  5. Hvad enten du laver din ganache i mikroovnen eller pü komfur, sü für du samme resultat. Det er blot nemmere og hurtigere at lave den i mikroovnen. Lad din ganache køle ned et par minutter.
  6. Tag din is op af fryseren. Fordel chokoladeganache ovenpĂĽ.
  7. Hak ferrero rocher chokolade groft og gem evt. nogle hele ogsĂĽ. Pynt med dem ovenpĂĽ chokoladelaget.
  8. SĂŚt isen tilbage i fryseren i 1 time.
  9. Tag den ud 15-20 min. før servering.

Bedøm denne ret

Ferrero rocher islagkage opskrift

Ferrero rocher islagkage er en ny favorit hos os. Den bestür af en saftig nøddebund lavet pü hasselnødder, nougat-is, chokoladeganache og selvfølgelig ferrero rocher chokolade. Det er en nem og lÌkker dessert, som ikke krÌver meget arbejde.

Islagkager er altid en god idÊ, hvis desserten skal vÌre nem, men samtidig imponere. Den kan nemlig sagtens laves dagen før eller en uge før den skal bruges. Derfor elsker vi at lave islagkager.

LÆS OGSÅ: Skildpadde islagkage med Toms skildpadder

Ferrero rocher islagkage i isform

Ferrero rocher islagkage i form med chokolade

Ferrero rocher is eller ferrero rocher kage?

Man kan vel godt sige, at det her en en blanding mellem en ferrero rocher is og en ferrero rocher kage. Det er det bedste fra begge verdener. En saftig nøddebund lavet pü hasselnødder, hjemmelavet nougatis i midten, et tykt chokoladelage pü toppen. Selvfølgelig toppet med ferrero rocher chokolade.

Ferrero rocher islagkage

Følg ogsü med pü vores Facebookside, hvor der dagligt bliver lagt opskrifter op. Sü vil du se vores nyeste opskrifter først, sü følg gerne med der.

Kommentarer

  1. Hej piger!
    Jeg vil lige starte med at sige at jeg ELSKER jeres skønne madunivers!
    Hvis jeg skal finde opskrifter, kigger jeg her først.
    Jeg glÌder mig til at prøve denne opskrift til min datters 1ürs fødselsdag!

    Knus

  2. Kan man komme FERRERO ROCHER ned i selve isen, hvis man hakker dem lige som i den islagkage med daim? ☺️

  3. Hej!
    Lyder, som en lækker opskrift. Den må prøves 👌😊
    Ved du, hvor længe kan den holde sig i fryseren? (som om den ikke vil blive spist med det samme 😉)
    Venligst Cecilie

  4. Jeg har glemt fløde! Kan ganachen sætte sig ordenligt med mælk i stedet? Hvornår kan man putte ferror på toppen uden kiksen bliver tør?☺️

    1. Hej,

      Vi har faktisk ikke prøve at lave den med mælk i stedet. Vi plejer bare at putte dem på sammen med ganache. Vi synes ikke de bliver tørre 🙂

      Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag