Tilmeld nyhedsbrev

Ferrero rocher islagkage

Ferrero rocher islagkage

Ferrero rocher islagkage

Opskrift til 8 personer (√ė21 springform)

Forberedelsestid

40 minutter

Tilberedelsestid

6 timer

Samlet tid

6 timer og 40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift p√• en sk√łn ferrero rocher islagkage med n√łddebund lavet p√• hasseln√łdder, nougatis, chokoladeganache og ferrero rocher chokolade p√• toppen. Kan sagtens laves i god tid.

Ingrediensliste

Bund

  • 3 √¶ggehvider
  • 130 g. flormelis
  • 150 g. hasseln√łdder

Nougatis

  • 3,5 dl. piskefl√łde
  • 100 g. nougat
  • 3 pasteuriserede √¶ggeblommer
  • 70 g. flormelis

Chokoladeganache

  • 1 dl. piskefl√łde
  • 200 g. lys chokolade

Andet

  • 8 stk. ferrero rocher

Fremgangsmåde

N√łddebund

  1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
  2. Pisk æggehvider stive med flormelis. Det skal være helt hvidt.
  3. Hak hasseln√łdder fint (det g√łres evt. nemt i en minihakker). Vend dem forsigtigt rundt i √¶ggehvidemassen.
  4. Hæld dejen i formen. Bag på nederste rille i ovnen i 30-40 min.
  5. S√¶t din n√łddebund til afk√łling.

Nougatis

  1. Pisk æggeblommer med flormelis, indtil det er helt hvidt og skummende. Det tager ca. 4-5 minutter.
  2. I en anden sk√•l piskes fl√łde til en let fl√łdeskum.
  3. Smelt nougat i mikroovnen eller i en lille gryde ved lav varme. Pas p√• det ikke br√¶nder p√•. Hvis du g√łr det i mikroovnen, s√• giv det 20 sekunder af gangen. Lad nougaten k√łle en smule af.
  4. Bland nougat og æg. Vend det godt rundt.
  5. Vend til sidst fl√łdeskum i.
  6. H√¶ld blandingen ovenp√• den afk√łlede n√łddebund. S√¶t isen i fryseren i minimum 4-5 timer.

Chokoladeganache

  1. Hak chokolade groft. Placer det i en sk√•l, som kan g√• i mikroovnen og h√¶ld ogs√• fl√łde i.
  2. Varm det i mikroovnen i 30 sekunder af gangen. R√łr rundt efter hver gang. Bliv ved, indtil du har en ensartet tyk chokoladecreme.
  3. Du kan ogs√• g√łre det p√• et komfur. Varm forsigtigt fl√łde op i en gryde ved lav varme til lige under kogepunktet (pas p√•, at det ikk br√¶nder p√•).
  4. Placer hakket chokolade i en sk√•l. H√¶ld den varme fl√łde over. R√łr det rundt, indtil du f√•r en ensartet tyk chokoladecreme.
  5. Hvad enten du laver din ganache i mikroovnen eller p√• komfur, s√• f√•r du samme resultat. Det er blot nemmere og hurtigere at lave den i mikroovnen. Lad din ganache k√łle ned et par minutter.
  6. Tag din is op af fryseren. Fordel chokoladeganache ovenpå.
  7. Hak ferrero rocher chokolade groft og gem evt. nogle hele også. Pynt med dem ovenpå chokoladelaget.
  8. Sæt isen tilbage i fryseren i 1 time.
  9. Tag den ud 15-20 min. f√łr servering.

Bed√łm denne ret

Ferrero rocher islagkage opskrift

Ferrero rocher islagkage er en ny favorit hos os. Den best√•r af en saftig n√łddebund lavet p√• hasseln√łdder, nougat-is, chokoladeganache og selvf√łlgelig ferrero rocher chokolade. Det er en nem og l√¶kker dessert, som ikke kr√¶ver meget arbejde.

Islagkager er altid en god id√©, hvis desserten skal v√¶re nem, men samtidig imponere. Den kan nemlig sagtens laves dagen f√łr eller en uge f√łr den skal bruges. Derfor elsker vi at lave islagkager.

LÆS OGSÅ: Skildpadde islagkage med Toms skildpadder

Ferrero rocher islagkage i isform

Ferrero rocher islagkage i form med chokolade

Ferrero rocher is eller ferrero rocher kage?

Man kan vel godt sige, at det her en en blanding mellem en ferrero rocher is og en ferrero rocher kage. Det er det bedste fra begge verdener. En saftig n√łddebund lavet p√• hasseln√łdder, hjemmelavet nougatis i midten, et tykt chokoladelage p√• toppen. Selvf√łlgelig toppet med ferrero rocher chokolade.

Ferrero rocher islagkage

F√łlg ogs√• med p√• vores Facebookside, hvor der dagligt bliver lagt opskrifter op. S√• vil du se vores nyeste opskrifter f√łrst, s√• f√łlg gerne med der.

Skriv en kommentar