Tilmeld nyhedsbrev

Islagkage med tre slags chokolade

Islagkage med chokolade – Triple Chocolate is

Islagkage med tre slags chokolade

Opskrift til 8-10 personer (Ø22 cm springform)

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

4 timer

Samlet tid

5 timer

Beskrivelse

Nem opskrift pü hjemmelavet is med tre slags chokolade og en saftig nøddebund. Hvis du ikke er til nødder, sü kan nøddebunden sagtens udelades. En super nem og lÌkker sommerdessert, som falde i god jord ved de fleste.

Ingrediensliste

Nøddebund

  • 3 ĂŚggehvider
  • 130 g. flormelis
  • 150 g. nødder

Chokoladeis

  • 3 pasteuriserede ĂŚggeblommer
  • 100 g. flormelis
  • 3 spsk. kakao
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 4 dl. 4 dl. piskefløde
  • 70 g. hvid chokolade
  • 70 g. lys chokolade
  • 70 g. mørk chokolade

Topping

  • 30 g. hvid chokolade
  • 30 g. lys chokolade
  • 30 g. mørk chokolade

FremgangsmĂĽde

Nøddebund

1. TĂŚnd ovnen pĂĽ 165 grader varmluft.
2. Pisk ĂŚggehvider stive med flormelis. Det skal vĂŚre helt hvidt.
3. Hak nødder. Vend dem forsigtigt rundt i Ìggehvidemassen. Smør en springform med lidt smør eller margarine.
4. HÌld dejen i formen. Bag pü nederste rille i ovnen i 30-40 min.
5. SÌt din nøddebund til afkøling.

Chokoladeis

1. Pisk Ìggeblommer, vaniljesukker og flormelis, indtil det bliver hvidt. I en anden skül piskes fløde.
2. Vend Ìggeblommemassen sammen med fløden. TilsÌt kakao.
3. Hak chokolade og tilsĂŚt det.
4. Fordel isen ovenpü nøddebunden i springformen. SÌt islagkagen i fryseren i mindst 3-4 timer.
5. Til pynt smeltes chokolade og kommes pü toppen.

Bedøm denne ret

Islagkage med tre slags chokolade

Opskrift pü en nem og lÌkker hjemmelavet islagkage med tre slags chokolade og saftig nøddebund.  En is for alle chokoladeelskere! Vi elsker islagkager og bliver ved med at finde pü nye dessertopskrifter med forskellige kombinationer. Det er simpelthen en sü nem og lÌkker sommerdessert. Islagkage og is generelt kan jo laves dagen før eller ugen før og er en af de desserter, som kan laves i god tid.

Faktisk kan hjemmelavet is holde sig i fryseren i op til 3 mĂĽneder. SĂĽ hvis du skal lave dessert til mange mennesker eller gĂŚster, sĂĽ kan vi anbefale at lave islagkager, da det er en dessert, som aldrig mislykkes.

LÆS OGSÅ: Islagkage med bær og nøddebund

Tjek ogsü vores Facebookside eller følg med pü Instagram, hvor vi hver dag lÌgger masser af spÌndende opskrifter og lÌkker madinspiration op.

Skriv en kommentar