Tilmeld nyhedsbrev

Islagkage med tre slags chokolade

Islagkage med chokolade ‚Äď Triple Chocolate is

Islagkage med tre slags chokolade

Opskrift til 8-10 personer (√ė22 cm springform)

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

4 timer

Samlet tid

5 timer

Beskrivelse

Nem opskrift p√• hjemmelavet is med tre slags chokolade og en saftig n√łddebund. Hvis du ikke er til n√łdder, s√• kan n√łddebunden sagtens udelades. En super nem og l√¶kker sommerdessert, som falde i god jord ved de fleste.

Ingrediensliste

N√łddebund

  • 3 √¶ggehvider
  • 130 g. flormelis
  • 150 g. n√łdder

Chokoladeis

  • 3 pasteuriserede √¶ggeblommer
  • 100 g. flormelis
  • 3 spsk. kakao
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 4 dl. 4 dl. piskefl√łde
  • 70 g. hvid chokolade
  • 70 g. lys chokolade
  • 70 g. m√łrk chokolade

Topping

  • 30 g. hvid chokolade
  • 30 g. lys chokolade
  • 30 g. m√łrk chokolade

Fremgangsmåde

N√łddebund

1. Tænd ovnen på 165 grader varmluft.
2. Pisk æggehvider stive med flormelis. Det skal være helt hvidt.
3. Hak n√łdder. Vend dem forsigtigt rundt i √¶ggehvidemassen. Sm√łr en springform med lidt sm√łr eller margarine.
4. Hæld dejen i formen. Bag på nederste rille i ovnen i 30-40 min.
5. S√¶t din n√łddebund til afk√łling.

Chokoladeis

1. Pisk √¶ggeblommer, vaniljesukker og flormelis, indtil det bliver hvidt. I en anden sk√•l piskes fl√łde.
2. Vend √¶ggeblommemassen sammen med fl√łden. Tils√¶t kakao.
3. Hak chokolade og tilsæt det.
4. Fordel isen ovenp√• n√łddebunden i springformen. S√¶t islagkagen i fryseren i mindst 3-4 timer.
5. Til pynt smeltes chokolade og kommes på toppen.

Bed√łm denne ret

Islagkage med tre slags chokolade

Opskrift p√• en nem og l√¶kker hjemmelavet islagkage med tre slags chokolade og saftig n√łddebund. ¬†En is for alle chokoladeelskere! Vi elsker islagkager og bliver ved med at finde p√• nye dessertopskrifter med forskellige kombinationer. Det er simpelthen en s√• nem og l√¶kker sommerdessert. Islagkage og is generelt kan jo laves dagen f√łr eller ugen f√łr og er en af de desserter, som kan laves i god tid.

Faktisk kan hjemmelavet is holde sig i fryseren i op til 3 måneder. Så hvis du skal lave dessert til mange mennesker eller gæster, så kan vi anbefale at lave islagkager, da det er en dessert, som aldrig mislykkes.

L√ÜS OGS√Ö: Islagkage med b√¶r og n√łddebund

Tjek ogs√• vores Facebookside eller f√łlg med p√• Instagram, hvor vi hver dag l√¶gger masser af sp√¶ndende opskrifter og l√¶kker madinspiration op.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven