Karameller af kondenseret mælk

Karameller af kondenseret mælk
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

2 timer

Samlet tid

2 timer og 15 minutter

Beskrivelse

Den bedste opskrift på hjemmelavede karameller af kondenseret mælk. De bedste karameller lavet uden fløde, som smelter på tungen.

Ingrediensliste

  • 397 g. kondenseret mælk
  • 75 g. smør
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 60 g. lys sirup

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne i en gryde.
  2. Bring i kog og lad det simre i 10-15 minutter under omrøring.
  3. Beklæd en lille form med bagepapir og hæld karamelmassen deri. Lad det køle af i køleskabet i et par timer og skær derefter firkantede karameller. Drys eventuelt med flagesalt.
Bedøm denne ret

Opskrift på karameller af kondenseret mælk

Lav lækre, hjemmelavede karameller af kondenseret mælk med denne nemme opskrift. Det kræver få ingredienser og er faktisk slet ikke så svært igen! Den her opskrift er lavet med kondenseret mælk og er lavet uden fløde. Karamellen kan du skære ud i lige præcis den størrelse, som du bedst kan lide. Så kan du pakke dem i cellofan eller i bagepapir. Der er bare altså noget over at kunne byde gæster på en omgang hjemmelavet karamel.

Vi elsker projekter som hjemmelavet slik. Det er sådan nogle projekter, som er hyggelige at lave sammen med venner eller familie. Vi kan nemt få en eftermiddag til at gå med at lave disse, hjemmelavet Daim eller lækre chokoladetrøfler. Hvis du vil tjekke alle vores opskrifter ud på hjemmelavet slik, så kan du finde alle vores opskrifter her.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet Crunch chokolade

Karameller af kondenseret mælk

Karameller uden fløde

Den her opskrift på karameller er som sagt lavet uden fløde. I stedet er den lavet på kondenseret mælk og det giver et mindst lige så lækkert resultat. Hvis det er fordi du gerne vil undgå laktose, så har vi desværre ikke fundet et alternativ til fløden.

Men hvis du til gengæld blot vil lave en omgang uden fløde, så kan man altså sagtens bruge kondenseret mælk i stedet.

Karameller af kondenseret mælk

Hjemmelavede karameller

Lav en portion hjemmelavede karameller og imponer gæster, venner og familie. Vi anbefaler som sagt at pakke dem ind i bagepapir eller cellofan. Du kan også blot lade dem være i det fad, som du laver dem i. Opbevar dem på køl eller et køligt sted. Det er i hvert fald vigtigt, at de ikke står og “sveder” i varmen.

Hvor længe kan de holde sig?
De kan holde sig ca. 1 måned på køl eller et køligt sted, hvis de samtidig er pakket godt ned. Men så længe holder de aldrig hjemme hos os. De er nemlig hurtigt spist.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar