Madplan uge 1

Så har vi årets første madplan klar! Nemlig madplan for uge 1. Vi håber, at I alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år og havde en god nytårsaften.Vi er klar med endnu en madplan og det er den perfekte start på det nye år. Hvis du endnu ikke har prøvet madplaner, så kan vi varmt anbefale det. Det er så godt et redskab til at få mere struktur og orden i hverdagen. Vi laver vores madplaner for alle ugens hverdage. Vi har ikke weekender med, da vi selv har erfaret, at vi ofte spiser med gæster, familie eller køber mad udefra.

Madplan uge 1

Madplan uge 1

Mandag: Bagt ris med kylling og champignon

Tirsdag: Salatbowls med tun

Onsdag: Tomatsuppe med bacon

Torsdag: Cremet spaghetti med kylling og soltørrede tomater

Fredag: Hakkebøffer i fad i paprikasauce med kartoffelmos

Årets første madplan står på en masse farverige retter. Vi kan umuligt være de eneste, som har savnet lidt ekstra grønt her i slutningen af december. Ugen starter ud med en omgang bagt ris med kylling og champignon. Det her er sådan en nem hverdagsret, hvor alt bare laves i fadet. Tirsdag står den på salatbowls med tunsalat og pasta. Onsdag skal du have vores populære tomatsuppe.

Torsdag står den på en lækker pastaret med spaghetti, kylling og soltørrede tomater. Og ugen slutter af med en omgang hakkebøffer i fad i paprikasauce med cremet kartoffelmos til.

Indkøbsliste for madplan uge 1

Herunder finder du ugens indkøbsliste. Vi har udregnet madplanen til 2 personer, så husk hvis I er flere at gange listen op. Hvis du vil gøre det nemmere med indkøbslisten og udregningen, så kan du bruge vores Mummum App. Her er det nemt at ændre antallet af personer og tilføje ingredienserne til en samlet indkøbsliste. Du kan læse mere om den lige her.

Indkøbsliste for madplan uge 1

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar