Madplan uge 1

Så har vi årets første madplan klar! Nemlig madplan for uge 1. Vi håber, at I alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år og havde en god nytårsaften trods omstændighederne. Vi er klar med endnu en madplan og det er den perfekte start på det nye år. Hvis du endnu ikke har prøvet madplaner, så kan vi varmt anbefale det. Det er så godt et redskab til at få mere struktur og orden i hverdagen. Vi laver vores madplaner for alle ugens hverdage. Vi har ikke weekender med, da vi selv har erfaret, at vi ofte spiser med gæster, familie eller køber mad udefra.

Madplan uge 1

Madplan uge 1

Mandag: Porretærte med hytteost og skinke

Tirsdag: Bowls med laks, ris og chilidressing

Onsdag: Tomatsuppe med bacon

Torsdag: Æggewraps med kylling

Fredag: Pasta med flanksteak og champignon

Årets første madplan står på en masse farverige retter. Vi kan umuligt være de eneste, som har savnet lidt ekstra grønt her i slutningen af december. Så derfor står årets første uge selvfølgelig på lækre retter med masser af grønt! Ugen starter ud med en lækker porretærte med hytteost og skinke. Her kan du også servere en lille salat til, hvis du synes det mangler. Tirsdag står den på bowls med laks, ris og chilidressing. Onsdag står den på vores klassiske tomatsuppe med suppehorn, creme fraiche og bacon.

Torsdag skal du have åbne æggewraps med kylling og ugen slutter af med en lækker pastaret med flanksteak og champignon, som er vendt i en cremet og lækker sauce.

Indkøbsliste for madplan uge 1

Herunder finder du ugens indkøbsliste. Vi har udregnet madplanen til 2 personer, så husk hvis I er flere at gange listen op. Vi har dog handlet til, at man skal lave en hel tærte om mandagen, da det ikke giver mening at lave en halv. Husk at tjekke skabe, fryser og køleskab for varer du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 1

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar