Madplan uge 35

Så har vi madplan klar til uge 35. Vi håber, at madplanerne falder i god jord hos dig og kan hjælpe med en mere struktureret hverdag. Hvis du gerne vil se flere af vores opskrifter, så har vi jo også udgivet kogebøger, hvor du finder masser af opskrifter. I alle kogebøgerne er der nye opskrifter, som ikke ligger på vores hjemmeside. Og der er ingen gengangere i nogle af bøgerne. Du finder kogebøgerne her.

Madplan uge 35

Madplan uge 35

Mandag: Svamperisotto

Tirsdag: Kartoffel- og gulerodssuppe med bacon 

Onsdag: Kyllingelasagne 

Torsdag: Kyllingelår med ris i ovn

Fredag: Kartoffelpizza med bacon

Denne uge står på en masse lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med en portion svamperisotto. Tirsdag skal du have kartoffel- gulerodssuppe med et snert af chili. Den bliver toppet med sprød bacon. En virkelig lækker og cremet suppe! Onsdag er der vores populære kyllingelasagne på menuen.

Torsdag står den på en simpel og lækker omgang kyllingelår i ovn med ris og ugen slutter af med kartoffelpizza med bacon. Husk at røre deje sammen om torsdagen, så den er klar til fredag.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Her finder du indkøbsliste for uge 35. HUSK at vi udregner vores opskrifter, så de passer til 2 personer. Hvis du har vores app, så kan du nemt ændre antallet der. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Er der madplaner hvor der både indgår vegetar og sund mad på 1 uge da jeg gerne vil spise varieret.
  Mvh Michele

  1. Hej Karin,

   Det er forskelligt fra uge til uge. Men den er ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv. Den er lavet ud fra et princip om mere grønt og mere fuldkorn 🙂

   Kh

  1. Hej,

   Der er kalorieindhold på alle vores opskrifter. De kan ses som medlem af Mit Mummum. Madplanerne bliver dog ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv 🙂

   Kh

Skriv en kommentar