Madplan uge 35

Så har vi madplan klar til uge 35. Mon ikke mange af jer er tilbage i rutinen med arbejde, madpakker osv. Der skal findes på spændende og nemme aftensmadsretter, så hverdagen kan blive så let som muligt. Sådan har vi det i hvert fald selv. At planlægge på forhånd er altså en kæmpe hjælp og kan spare en for mange frustrationer i løbet af en uge. Vi håber, at denne uges madplan kan bruges eller i hvert fald give inspiration til en spændende og nem madplan.

Madplan uge 35

Madplan uge 35

Mandag: Kyllingefrikadeller med hytteost og spinat med bulgursalat

Tirsdag: Kartoffel- og gulerodssuppe med bacon 

Onsdag: Fyldte squash med sesamkartofler

Torsdag: Kyllingelasagne 

Fredag: Fyldt mørbrad med smørstegte kartofler og chilidip

Denne uge står på en masse lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med en portion kyllingefrikadeller med hytteost og spinat, som bliver serveret med bulgursalat. Tirsdag skal du have kartoffel- gulerodssuppe med et snert af chili. Den bliver toppet med sprød bacon. En virkelig lækker og cremet suppe! Onsdag skal der udnyttes at squash er i sæson og derfor står den på fyldte squash med oksekød serveret med sesamkartofler.

Torsdag står den på en simpel og lækker kyllingelasagne med spinat og ugen slutter af med fyldt mørbrad med smørstegte kartofler. Her kan du også lave en lille salat til ud af resterne fra ugens løb.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Her finder du indkøbsliste for uge 35. HUSK at vi udregner vores opskrifter, så de passer til 2 personer (selvom nogle af opskrifterne er til 4 personer). Men hvis I er mere end 2, så husk at gange op. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Kommentarer

 1. Er der madplaner hvor der både indgår vegetar og sund mad på 1 uge da jeg gerne vil spise varieret.
  Mvh Michele

  1. Hej Karin,

   Det er forskelligt fra uge til uge. Men den er ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv. Den er lavet ud fra et princip om mere grønt og mere fuldkorn 🙂

   Kh

  1. Hej,

   Der er kalorieindhold på alle vores opskrifter. De kan ses som medlem af Mit Mummum. Madplanerne bliver dog ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv 🙂

   Kh

Skriv en kommentar