Madplan uge 35

Så har vi madplan klar til uge 35. Vi vil også lige nævne, at vores nye kogebog Søde Favoritter jo udkommer her d. 1/9. Du kan stadig forudbestille den lige HER, hvis du vil være sikker på at få et eksemplar. Vi signerer den også gerne. Skriv det blot i kommentarfeltet.

Madplan uge 35

Madplan uge 35

Mandag: Frikadeller med bulgursalat og persilledressing

Tirsdag: Kartoffel- og gulerodssuppe med bacon 

Onsdag: Pasta med bagte tomater og basilikum

Torsdag: Kyllingelasagne 

Fredag: Kartoffelpizza med bacon

Denne uge står på en masse lækre og nemme hverdagsretter. Mandag starter ud med en portion frikadeller, som bliver serveret med bulgursalat og en hurtig persilledressing. Tirsdag skal du have kartoffel- gulerodssuppe med et snert af chili. Den bliver toppet med sprød bacon. En virkelig lækker og cremet suppe! Onsdag er der en lækker pastaret med bagte tomater, parmesan og basilikum på menuen.

Torsdag står den på en simpel og lækker kyllingelasagne med spinat og ugen slutter af med kartoffelpizza med bacon. Husk at røre deje sammen om torsdagen, så den er klar til fredag.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Her finder du indkøbsliste for uge 35. HUSK at vi udregner vores opskrifter, så de passer til 2 personer. Hvis du har vores app, så kan du nemt ændre antallet der. Husk også at tjekke fryser, skabe, køleskab osv. for ingredienser du måske allerede har.

Indkøbsliste for madplan uge 35

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Er der madplaner hvor der både indgår vegetar og sund mad på 1 uge da jeg gerne vil spise varieret.
  Mvh Michele

  1. Hej Karin,

   Det er forskelligt fra uge til uge. Men den er ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv. Den er lavet ud fra et princip om mere grønt og mere fuldkorn 🙂

   Kh

  1. Hej,

   Der er kalorieindhold på alle vores opskrifter. De kan ses som medlem af Mit Mummum. Madplanerne bliver dog ikke lavet ud fra et kalorieperspektiv 🙂

   Kh

Skriv en kommentar