Madplan uge 7

Så er der madplan for uge 7 klar med tilhørende indkøbsliste. HUSK at vi laver den til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I gange indkøbslisten op. Vi udregner også indkøbslisten til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter står til 4 personer. Hvis du nemt vil ændre i antallet af personer, så kan du nemt justere det i vores app. Det kan du læse mere om lige her.

Madplan uge 7

Madplan uge 7

Mandag: Oksekødsfrikadeller med Cremet pastasalat med karry

Tirsdag: Fajita pastaret

Onsdag: Laksetærte

Torsdag: One pot kylling i karry

Fredag: Svamperisotto

Denne uges madplan er så nem og lækker! Ugen starter ud med en omgang oksekødsfrikadeller med pastasalat med karry. Tirsdag står den på vores populære fajita pastaret, som mange af jer er vilde med. Onsdag skal du have laksetærte. Torsdag står der en nem one pot kylling i karry på menuen, som vi har valgt at servere med ris. Og ugen slutter af med en simpel og lækker svamperisotto.

Indkøbsliste til madplan for uge 7

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Som sagt, så kan du i vores app nemt ændre antallet af personer og så justerer indkøbslisten sig efter det.

Indkøbsliste til madplan for uge 7

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum” og downloade vores app, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hey
  Rigtig lækre opskrifter men mangler bare nogle kalorie angivelser. Når man nu er på 1800 kcal om dagen så er det vigtigt at få dem spredt ud hele dagen
  Mvh Jane

  1. Hej Jane,

   Vi udregner desværre ikke kalorier på vores opskrifter, da vi simpelthen ikke har tiden til det, da vi begge er studerende. Du kan indtaste ingredienserne i apps som Lifesum og Myfitnesspal, så kan du få udregningerne 🙂 God aften til dig!

   Kh

 2. I laver bare SÅ mange lækre retter og super gode madplaner. Bruger Mumum rigtig meget til inspiration, Brød Kage Desserter og. Madretter.😁

Skriv en kommentar