Madplan uge 7

Så er der madplan for uge 7 klar med tilhørende indkøbsliste. HUSK at vi laver den til 2 personer, så hvis I er flere, så skal I gange indkøbslisten op. Vi udregner også indkøbslisten til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter står til 4 personer. Den står o på virkelig lækre retter og så er der både laks, ungkvæg og kylling på menuen.

madplan uge 7

Madplan uge 7

Mandag: Tomatsuppe med bacon 

Tirsdag: Laksetærte med bagte søde kartofler

Onsdag: Cremet pastasalat med karry med stegt kyllingebryst

Torsdag: Hakkebøffer i svampesauce med bagte sesamkartofler

Fredag: Cremet pasta med bøf og tomat

Den står på lækre retter hele ugen. Ugen starter ud med en smagfuld og cremet tomatsuppe med bacon, creme fraiche og suppehorn. Om tirsdagen står den på laksetærte med bagte søde kartofler (husk at det er 2 forskellige opskrifter, så du skal både trykke på opskriften for laksetærte og de bagte søde kartofler). Onsdag er det pastasalat med karry og hertil stegt kyllingebryst. Kyllingebrystet er der ingen opskrift på. Det er skrevet på indkøbslisten, men du steger det bare, som du har lyst til. Vi plejer at lave en krydderiblanding af paprika, salt, peber og lidt hvidløg. Og så steger vi det blot på panden i olie eller andet fedtstof.

Indkøbsliste til madplan for uge 7

Nedenfor finder du næste uges indkøbsseddel. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede.

madplan uge 7

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hey
  Rigtig lækre opskrifter men mangler bare nogle kalorie angivelser. Når man nu er på 1800 kcal om dagen så er det vigtigt at få dem spredt ud hele dagen
  Mvh Jane

  1. Hej Jane,

   Vi udregner desværre ikke kalorier på vores opskrifter, da vi simpelthen ikke har tiden til det, da vi begge er studerende. Du kan indtaste ingredienserne i apps som Lifesum og Myfitnesspal, så kan du få udregningerne 🙂 God aften til dig!

   Kh

Skriv en kommentar