Mangosalsa

Mangosalsa
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en frisk og lækker mangosalsa. Den er lavet med mango, avocado, agurk, frisk chili, forårsløg og frisk koriander.

Ingrediensliste

 • 2 stk. mango
 • 1 stk. avocado
 • 0,5 stk. agurk
 • 0,25 bundt forårsløg
 • 1 håndfuld frisk koriander
 • 0,5 stk. frisk chili
 • 1 stk. lime
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skær mango ud og fjern skrællen. Skær i små fine tern.
 2. Halver agurk og skrab de våde kerner ud. Skær i små fine tern.
 3. Halver avocado og fjern stenen. Brug en ske til at få avocadoen ud. Skær i små fine tern.
 4. Hak forårsløg, koriander og chili fint.
 5. Vend alle tingene sammen og smag til med frisk limesaft, salt og peber.
 6. Sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på mangosalsa

En frisk mangosalsa med mango, avocado, agurk, frisk chili, koriander og forårsløg. Den her friske salsa er perfekt som fyld i tacos eller som en slags fyld til nachos. Det er den helt perfekte kombination af sødt, stærkt og sprødt. Sørg blot for at din mango og avocado er godt modne, så får du uden tvivl det bedste resultat. Vi brugte den som fyld i de her lækre fisketacos. Det var så godt og samtidig så nemt at lave. Er du ikke til koriander, så kan du udelade det eller erstatte med persille.

Fyldet er så lækkert til tacos, bao, fyldte pandekager eller hvad man ellers er til. Det ville også smage fantastisk i en salatbowl evt. sammen med stegte kikærter, laks eller kylling til. Det er en nem måde at gøre fyldet spændende på uden det kræver mange ingredienser eller lang tid i køkkenet. Bare det, at man skærer det ud i meget små fine tern gør, at man får en bid af det hele, når man bruger det som fyld.

LÆS OGSÅ: Se alle vores opskrifter med mango her

Mangosalsa

Salsa med frisk mango

Det er en rigtig god frisk salsa med frisk mango. Som vi også har nævnt. så er det så vigtigt at bruge en mango, som er godt moden. En moden mango er nemlig fyldt med en del mere smag end en, som ikke er moden endnu. Når du udvælger dine mangoer, så skal de føles lidt bløde, når man trykker på dem. De må ikke være stenhårde, så er de som regel slet ikke klar endnu.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Er du vild med vores opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan købe her.

Skriv en kommentar