Nachos med bønnequeso Nachos med bønnequeso Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse En lækker opskrift på nachos med bønnequeso og cheddarost. Prøv nogle anderledes nachos, som er en opgradering af den normale ret med kylling og ost. Du vil helt sikkert ikke fortryde det. Ingrediensliste Bønnequeso 400 g. kidneybønner på dåse 100 g. chorizo 3 spsk. raps- eller solsikkeolie 2 spsk. hvedemel 0,5 dl. mælk 125 g. revet cheddar 125 g. havarti Topping 200 g. revet cheddar Tilbehør 4 stk. tomat 1 stk. grøn peberfrugt 0,5 stk. rødløg 20 g. jalapenos 1 stk. lime 1 stk. avocado 200 g. creme fraiche 400 g. tortillachips Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Hak chorizo i mindre stykker. Varm en pande op med enten olie eller smør. Tilsæt chorizo til panden. Lad det stege et par minutter. Tilsæt herefter drænede bønner, havarti og cheddarost på panden. Vend det hele godt rundt. Tilsæt hvedemel på panden og vend det godt rundt. Dernæst tilsættes mælk og der røres godt rundt. Tag panden af varmen. Hæld massen op i en blender eller op i en skål. Blend det godt sammen. Du kan også bruge en stavblender. Smør nu et lag bønnequeso på hver nachos og top med cheddar. Læg alle chipsene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 5-7 minutter eller til at osten er smeltet. Når de er færdige toppes der med en jalapenos på hver chipps. Server med hakket tomat, grøn peber, rødløg, cremefraiche, lime og en most avocado. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nachos med bønnequeso Her får du en super nem opskrift på nachos med bønnequeso. Bønnequeso er fyld lavet på bønner og ost – og selvom det måske lyder som en mærkelig kombination, så smager det altså bare helt fantastisk! Måske du har prøvet nachos med kylling før, men vi vil godt vædde med, at du ikke har prøvet disse, medmindre du har været en tur i USA. Hvis du skal fuldføre retten, så kan du servere en lille snackkurv ved siden af med hjemmelavede crispy chicken og en dip. Chili’s classic nachos Det er lækre nachos, som er toppet med en hjemmelavet bønnequeso. Bønnequeso består blandt andet af chorizopølse, ost og bønner. Og hvis du som sagt har været en tur i USA, så har du måske været på restauranten Chili’s. Det er nemlig der inspirationen til opskriften kommer fra. Det er en lækker og anderledes måde at få nachos på. Man kan kalde det en opgradering for standard nachos med cheddarost eller kylling. Det er lidt mere tidskrævende at lave, men det smager så skønt. Det er perfekt fredagsmad eller weekendmad, hvis du skal holde mexicansk temaaften med mexicansk mad. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.