Tilmeld nyhedsbrev

Nachos med bønnequeso – Chili’s classic nachos

Nachos med bønnequeso – Chili’s classic nachos

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En lækker opskrift på nachos med bønnequeso og cheddarost. Prøv nogle anderledes nachos, som er en opgradering af den normale ret med kylling og ost. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Ingrediensliste

Bønnequeso

  • 1 ds. kidneybønner
  • 100 g. chorizo
  • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 spsk. hvedemel
  • 1/2 dl. mælk
  • 125 g. cheddar
  • 125 g. havarti ost

Topping

  • 200 g. cheddar

Tilbehør

  • 4 tomater
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1/2 rødløg
  • 20 g. jalapenos
  • 1 lime
  • 1 avocado
  • 200 g. creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Steg chorizo sammen med lidt olie på en pande.
  2. Tilsæt derefter drænede bønner, havarti og cheddar ost på panden.
  3. Tilsæt derefter mel på panden og steg det af.
  4. Dernæst tilsættes mælk og der røres godt rundt.
  5. Hæld nu massen i en blender, og blend det til en ensartet masse.
  6. Smør nu et lag på hver nachos, og top med cheddar. Læg alle chipsene på en bageplade og bag dem i ovnen i 5-7 minutter eller til at osten er smeltet.
  7. Når de er færdige toppes med en jalapenos på hver nachos. Server med hakket tomat, grøn peber, rødløg, cremefraiche, lime og en most avocado.

Bedøm denne ret

Måske du har prøvet nachos med kylling før, men vi vil godt vædde med, at du ikke har prøvet disse, medmindre du har været en tur i Asien.

Det er lækre nachos, som er toppet med en hjemmelavet bønnequeso. Bønnequeso består blandt andet af chorizopølse, ost og bønner. Det lyder måske som en mærkelig blanding, men det smager skønt! Og hvis du som sagt har været en tur i Asien, så har du måske været på restauranten Chili’s.

Det er nemlig der inspirationen til opskriften kommer fra. Det er en lækker og anderledes måde at få nachos på. Man kan kalde det en opgradering for standard nachos med cheddarost eller kylling.

Det er lidt mere tidskrævende at lave, men det smager så skønt. Det er perfekt fredagsmad eller weekendmad, hvis du skal holde mexicansk temaaften med mexicansk mad.

Skriv en kommentar