Nachos med ost

Nachos med ost
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Opskrift på nachos med ost, guacamole, salsa og creme fraiche. Nachos med smeltet cheddarost er så lækkert som snack eller appetizer.

Ingrediensliste

 • Nachos

 • 200 g. nachos
 • 150 g. revet ost
 • Tilbehør

 • 30 g. jalapenos
 • 100 g. salsa
 • 100 g. creme fraiche
 • 1 stk. avocado
 • 1 fed hvidløg
 • salt/peber
 • citronsaft

Fremgangsmåde

Nachos

 1. Tænd ovnen på 190 grader varmluft.
 2. Fordel halvdelen af tortillachipsene i et ovnfast fad. Fordel herefter halvdelen af osten.
 3. Fordel så resten af chipsene og resten af osten oven på igen, så du får to lag.
 4. Bag fadet i den forvarmet ovn i ca. 7-10 minutter eller indtil osten er smeltet.
 5. Halver avocado. Fjern stenen. Skrab avocado ud i en skål.
 6. Hak hvidløg fint eller brug en hvidløgspresser.
 7. Bland hvidløg i avocado og mos det godt sammen. Du kan evt. også putte lidt creme fraiche i (det er en smagssag hvordan man bedst kan lide det). Smag til med salt/peber og citronsaft.
 8. Server dine nachos med jalapenos, salsa, guacamole og evt. creme fraiche.
Bedøm denne ret

Opskrift på nachos med ost

Nachos med ost er super nemt at lave. Du kan nemt nyde nachos til både frokost, aftensmad eller blot som en snack. Nachos er en sand klassiker, når man er ude på café. Men det er så nemt at lave, så hvorfor ikke selv lave det? Denne opskrift er af den helt simple slags. Det betyder også at alle kan være med og at den selvfølgelig også kan spices op, alt efter hvor snasket og fyldig du synes den skal være. Nachos kan laves med både færdigkøbt revet os eller med en blok, som du selv river. Det bedste ved at lave nachos i ovn er, at de passer sig selv, imens du kan forberede drikkevarer eller dække bord. Og samtidig bliver fadet, hvori du har dine nachos chips i, varmt, så de også holder sig varme.

LÆS OGSÅ: Mexicansk mad

Nachos med ost

Nachos med cheddar

Nachos er en af de nemmeste mexicanske retter at lave. Har du mod på at prøve endnu flere lækre krydret retter, så tag endelig og find inspiration i vores madunivers. Vi har en masse forskellige lækre retter, som både egner sig godt til når du har gæster, eller hvis det skal være lidt hygge simremad alene. Mexicansk er kendt for at være stærkt og med forskellige bønner i, men der er meget mere end blot det! Det kan også være at der skal lidt mexicansk med i madpakke. Her anbefaler vi at prøve vores mexicanske pirogger eller mexicanske pizzasnegle. Du kan finde endnu mere inspiration til mexicansk mad lige HER.

Nachos med ost

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar