Vil du være fri for reklamer? Så opret dig som medlem og brug vores app uden reklamer og få mange fordele
Forside / Opskrifter / Aftensmad / Gryderetter / Gryderetter med svinekød
De bedste opskrifter på gryderetter med svinekød. Her finder du opskrift på mørbradgryde, paprikagryde og mange flere. Server gryderetten med ris eller kartofler og evt. en frisk salat til. Man kan lave så mange lækre gryderetter med svinekød og grøntsager.
Svinemørbrad kan tilberedes på så mange forskellige måder. En af vores yndlingsmåder er en nem og lækker mørbradgryde med svinemørbrad. Du finder alle vores nemme opskrifter lige her.
Her finder du alle vores nemme og lækre opskrifter på gryderetter med svinekød. Det er retter som boller i karry, mørbradgryde, paprikagryde osv. Sådan nogle gryderetter er god hverdagsmad, da det samtidig er billigt og nemt at lave. Man kan også lave store portioner og fryse ned, så man har nem mad til en anden dag. Især i de kolde måneder laver vi gerne gryderetter. Det kan selvfølgelig spises året rundt, men vi har altid lidt ekstra lyst til det om vinteren, hvor man skal have noget varmt at varme sig på. Og så er det altså ægte comfort food med sådan en gryderet.
Vi får også ofte spørgsmål til gryderetter. Vi har vores favoritter og vi har da også fået en del opskrifter i denne kategori. Men vi vil også gerne udvide den, så hvis du har nogle specielle ønsker til gryderetter med svinekød, så skriv endelig. Det kunne være svinekød i form af hakket svinekød, skinketern, mørbrad osv. Du kan også altid bytte noget kød ud med noget andet i gryderetter. Skal der i opskriften bruges mørbrad, så kan du også sagtens bruge mørbrad skåret ud i tern eller hakket gris.
En gryderet med svinekød er også billig hverdagsmad. Især hvis man går efter de billige udskæringer. Man kan ofte være heldig at finde hakket svinekød på tilbud. Det kan bruges til asiatisk gris, boller i karry og mange andre retter. Det er også børnevenlige retter. De fleste børn elsker sådan en gryderet med en god sauce og så med ris eller kartoffelmos til.
Vi har også spist en del gryderetter med gris i, da vi var mindre. Gryderetter er billige at lave og man kan fylde masser af grønt i. Se de her opskrifter som grundopskrifter og så kan du jo komme alverdens grønt i. Prøv at komme peberfrugt, bønner, squash eller aubergine i. Det vil give ekstra fylde og du kan skære lidt ned på mængden af kødet, hvis det er.
De sammenkogte retter med svinekød er altid så gode. Svinekød bliver hurtigt tørt, så det gør ikke noget, at der er en god sauce sammen med det. Vi har forskellige sammenkogte retter. Der er nogle med karrysauce, nogle med tomatsauce og nogle med flødesauce. Så der er lidt for enhver smag og man kan vælge den ret, som man lige er i humør til eller har ingredienserne til.
Ja, det kan du sagtens. Frys ned i bøtter eller poser. Tag den op aftenen før og sæt den i køleskabet, så er den tøet op til om aftenen dagen efter. Varm den op ved lav/middel varme under omrøring og så har du nem aftensmad.
Ja, hvis du gerne vil bruge det som gæstemad eller hvis du skal lave mad til mange, så kan du godt lave det dagen før. Så kan du blot lige varme det op inden servering og tilberede dit tilbehør dertil samtidig.
Søg i kategorier, titler og opskrifternes råvareindhold
Ingen varer i vognen.