Her finder du nemme og lækre opskrifter på cupcakes. Cupcakes med frosting, med chokolade, pynt og meget mere. Lav cupcake til fødselsdage, tag-med kage og til kagebuffet.

Cupcakes

Her finder du alle vores nemme cupcakes opskrifter. Cupcakes er egentlig blot det amerikanske ord for en muffin. Men alligevel føler vi, at cupcakes er lidt mere til den overdådige side. De pyntes nemlig ofte med frosting og pynt. Men navnet cupcake betyder egentlig blot, at det er en kage til én person. Det er derfor en portionsanrettet kage, som bages i en form. Det er derfor en genial kage til at tage med på farten, til fødselsdage, som kollegakage eller hvis man skal dele kage ud.

Cupcakes kan pyntes med frosting i et væld af farver og smage. Derudover pyntes de også ofte med krymmel. Så hvis dit indre pynte-monster skal lukkes ud, så er cupcake altså det helt rigtige projekt. Det er også en kage, hvor børnene kan være med. Både til bagningen men også til pyntningen. De fleste børn synes det er sjovt at være med i køkkenet og få lov til at pynte deres egen cupcake. Så lav det som en hyggelig weekendaktivitet eller eftermiddagsprojekt.

Cupcakes opskrift

Cupcakes består af en nem opskrift. De består nemlig af få ingredienser, som laves til selve basen. Det kunne være en simple vaniljecupcake, chokoladecupcake eller en farvet cupcake. Derudover toppes de så ofte med en form for frosting, som kan laves på flødeost, smør eller hvad man ellers er til.

Cupcakes med frosting

Det er først en rigtig cupcake, når den er med frosting. Et godt lag frosting, som sprøjtes ud med tyl. Her kan du bruge forskellige tyller. De vil alle sammen give et forskelligt udtryk, så prøv at lege med de forskellige udgaver, alt efter det udtryk du vil give dem. Frosting kan laves i et væld af farver og smage og man kan endda også blande flere slags i en pose. Så får du en tofarvet eller flerfarvet frosting, som virkelig også kan pynte og gøre kagen overdådig.

Chokolade cupcakes

En god chokolade cupcake er en simpel chokoladekagebund, som toppes med en chokoladefrosting. Chokoladecupcaken må være vores favorit. Man er vel en chokoladegris. Men man går bare aldrig galt i byen med en god chokoladekage.

Nemme cupcakes

Du finder nemme opskrifter på nemme cupcakes her. Vi har prøvet at gøre fremgangsmåden så specifik som muligt, så du ikke er i tvivl om hvad der menes. Eftersom cupcakes består af så få ingredienser, så er selve fremgangsmåden også vigtig. Den er vigtig ift. At få en cupcake, som er luftig og ikke tør. Der er intet værre end tør kage. Den skal være luftig, svampet og saftig. Sådan får man en god kage.

Cupcake opskrifter

Vi håber, at du kan finde inspiration i vores cupcake opskrifter. Vi har i hvert fald samlet dem her for at gøre det nemmere for dig og for at give dig et overblik. Det er i hvert fald nemme og overskuelige opskrifter på lækre cupcakes, som kan bruges til mange forskellige anledninger.

Hvad er en cupcake?

En cupcake er en amerikansk kage, som består af en kagebund bagt i en cupcakeform. Den er herefter ofte toppet med frosting, som er lavet på smør eller flødeost.

Kan jeg fryse cupcakes ned?

Ja de fleste cupcakes egner sig til at blive frosset ned. Frys dem ned i en bøtte. Især hvis de har frosting og pynt på toppen. Så undgår du, at de bliver mast i fryseren.