Tilmeld nyhedsbrev

Panna cotta med mango

Panna cotta med mango

Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

30 minutter

Tilberedelsestid

6 timer

Samlet tid

6 timer og 30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på panna cotta med mango i portionsglas. En nem dessert, som kan laves i god tid. Server med hvid chokolade og lidt friske bær, så har du en af de lækreste og nemmeste sommerdesserter.

Ingrediensliste

Panna cotta

  • 3 stk. husblas
  • 1 vaniljestang
  • 6 dl. piskefløde
  • 80 g. sukker

Mango coulis

  • 2 stk. husblas
  • 250 g. frosne mangotern
  • 3 spsk. sukker
  • 2 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. appelsinjuice

Pynt

  • 50 g. sukker
  • 50 g. mandler

Fremgangsmåde

  1. Først laves panna cottaen. De tre husblas lægges i koldt vand.
  2. Vaniljestangen halveres og kernerne skrabes ud.
  3. Kog fløden op i en gryde (ikke for høj varme) og tilsæt sukker, vanilje og -bælg.
  4. Lad det koge et par minutter under omrøring.
  5. Tag gryden af varmen, og pres husbladsen for væde og smelt dem i fløden. Rør godt rundt.
  6. Hæld nu fløden i 4-6 glas alt efter størrelse, og stil dem i køleskabet i 4-6 timer til de stivner.
  7. Nu skal mangocoulissen laves. Læg 2 blade husblads i koldt vandt.
  8. Fyld en lille gryde med mango, sukker, citronsaft, appelsinjuice og kog det op.
  9. Blend det nu til en ensartet masse, og smelt husbladsen deri.
  10. Lad det stå på komfuret og lad det blive stuetemperatur. Hæld det derefter på panna cottaen og lad dem stivne yderligere i 1 time på køl.
  11. Desserten kan pyntes med bær, frisk mango, nødder eller andet. Vi har pyntet med brændte mandler.
  12. Opvarm en pande med sukker og smelt til karamel. Tilsæt mandler og rør rundt. Hæld mandlerne ud på et bagepapir, lad dem afkøle og hak dem så.

Bedøm denne ret

Panna cotta med mango – den bedste opskrift

Opskrift på en lækker panna cotta med mango på toppen. Top med hakket hvid chokolade på toppen og så har du en nem dessert du kan servere for gæster. Da det er en dessert i glas, så bliver den ikke nemmere at servere. 

Panna cotta er en favorit hos os og vi har mange gange serveret den som en nem sommerdessert. Det er en super god dessert, fordi det er en af de desserter, som kan laves i god tid. Den cremede vaniljebudding sammen med den søde og friske mangogele, det er altså bare en rigtig sommerkombination.

LÆS OGSÅ: Pavlova med flødeskum og bær

I stedet for mangogele på toppen, så kan du også lave hindbær eller jordbærgele.

Panna cotta med mango

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven