Pastaret med squash og serranoskinke

Opskrift på pastaret med squash
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

En lækker og nem opskrift på pastaret med squash og sprød serranoskinke. Pasta med squash er super lækkert og en god måde at lave nem aftensmad.

Ingrediensliste

 • 60 g. serranoskinke
 • 1 stk. løg
 • 3 fed hvidløg
 • 1 stk. squash
 • 0,5 stk. hønsebouillonterning
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • 200 g. pasta penne
 • Pynt

 • 30 g. parmesan
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Start med at placere serranoskinke på en bageplade med bagepapir. Pensl skiverne med lidt olie. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i cirka 8-10 min. (indtil de bliver sprøde). Tag dem ud af ovnen og sæt til side, imens du laver resten.
 2. Hak løg og hvidløg fint.
 3. Riv squash groft. Pres dem godt for vand.
 4. Kog vand til pasta. Kog pasta efter posens anvisning.
 5. En pande eller gryde varmes op med olie eller smør.
 6. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det stege et par minutter, imens du rører rundt.
 7. Tilsæt squash. Vend det godt rundt.
 8. Tilsæt vand og bouillonterning.
 9. Bring det i kog.
 10. Tilsæt madlavningsfløde.
 11. Dræn pasta for vand (gem lidt af pastavandet) og tilsæt pasta til panden/gryden.
 12. Vend det hele godt rundt og tilsæt lidt pastavand for at samle pastaretten og gøre den mere cremet.
 13. Smag til sidst til med salt og peber.
 14. Server din pastaret med sprød serranoskinke, hakket frisk persille og parmesanost på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pastaret med squash

En nem og lækker opskrift på en cremet pastaret med squash og sprød serranoskinke. Det hele er vendt i en cremet og lækker sauce lavet på fløde. Pasta med squash er super lækkert, da squash suger alt smagen til sig. I sig selv er squash nemlig en ret smagsløs grøntsag. Derudover er den toppet med serranoskinke, som er bagt sprødt i ovnen. En virkelig simpel, men super lækker pastaret.

Aftensmad med squash kan gøres super lækkert med få og simple ingredienser. Denne ret er lavet på få ingredienser og er sådan en rigtig sommer-pastaret, som skal nydes på terrassen med et koldt glas hvidvin!

LÆS OGSÅ: Squashtærte

Opskrift på pastaret med squash

Pasta med squash

Hvis du har en rest squash eller du er så heldig at have squash i haven, som du mangler inspiration til at få brugt, så er denne et godt bud. Pasta med squash er super lækkert. Derudover kan du også sagtens tilføje andre grøntsager. Broccoli, champignon, gulerødder, bønner og ærter ville også være super lækkert.

Det hele er vendt i en cremet og lækker sauce, som bliver lavet på bouillon og fløde. Den kombination går man aldrig galt i byen med, da det simpelthen bare bliver den bedste pastasauce.

Retter med squash

Det her er én af vores yndlings aftensmadsopskrifter med squash. Hvis du mangler flere idéer, så kan du også prøve vores opskrift på squashpandekager eller vores squashtærte. Det er alle sammen retter med squash, som er super nemme og lette at lave. Hvis du har nogle andre gode idéer på retter med squash, så smid endelig en kommentar herunder.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar