Peanutbuttersauce

Peanutbuttersauce
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på peanutbuttersauce, som du kan bruge som dyppelse til rispapirsruller, salatbowls og meget mere.

Ingrediensliste

  • 3 spsk. peanutbutter
  • 3 spsk. sojasauce
  • 1 spsk. akaciehonning
  • 2 tsk. chilisauce
  • 2 spsk. sweet chilisauce
  • 1 stk. lime
  • vand

Fremgangsmåde

  1. Rør peanutsauce sammen. Smag til med limesaft. Juster til med vand alt efter hvor tynd du vil have den (det kan også afhænge af hvor tyk/tynd din peanutbutter er).
  2. Server peanutsaucen til forårsruller, som dyp til grøntsager osv.
Bedøm denne ret

Opskrift på peanutbuttersauce

Hjemmelavet peanutbuttersauce er et must, hvis den står på eksempelvis rispapirsruller! Det er en lækker og smagfuld asiatisk sauce/dip, som er lavet på en base af peanutbutter. Du kan bruge den som dyppelse til rispapirsruller, grøntsagsstænger, asiatiske retter eller blot som sauce til ris.

Samtidig er det en sauce, som er super nem og hurtig at lave. Alle ingredienserne piskes blot sammen og så nydes den kold. Derfor kan du også sagtens lave den dagen før og så blot opbevare den på køl.

LÆS OGSÅ: Gomadressing

Peanutbuttersauce

Hjemmelavet peanutsauce

Sådan en hjemmelavet peanutsauce er som sagt super nem at lave. Man kan også købe den færdiglavet i supermarkedet, men det kræver så få ingredienser at lave den selv, at det næsten ikke kan betale sig. Den bliver lavet på blandt andet peanutbutter, chilisauce og frisk lime. Det er en sauce med masser af smag og som kan pifte ethvert måltid op. Prøv den også som dressing til en lækker, hjemmelavet salatbowl.

Hvad vil I servere til saucen?
Som sagt, så smager den skønt til rispapirsruller. Men den kan også bruges til satayspyd, kyllingespyd, lækre salatbowls som denne, asiatiske kyllingelår eller bare som dip til grøntsagsstænger. Prøv at skære agurk, gulerødder, peberfrugt og bladselleri ud i stænger og server grøntsagerne med dippen. Det er en rigtig god og sund snack eller en lille appetizer, som du kan servere til fest, når dine gæster ankommer. Det plejer i hvert fald at falde i rigtig god jord, når vi serverer det for venner og familie.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar