Peinirli med serranoskinke og rucola
Forberedelsestid
30 minutterTilberedelsestid
15 timerSamlet tid
15 timer og 30 minutterBeskrivelse
Opskrift på peinirli med serranoskinke, rucola og parmesan. Du kan fylde dem med lige præcis det du elsker mest. Brug resterne i madpakken – det bliver ikke nemmere.
Ingrediensliste
-
Koldhævet pizzadej
- 5 g. gær
- 8 g. salt
- 215 g. vand
- 315 g. hvedemel
-
Fyld
- 200 g. pizzasauce
- 125 g. frisk mozzarella
- 60 g. serranoskinke
- 30 g. rucola
- 20 g. parmesan
Fremgangsmåde
- Opløs gæren i koldt vand. Tilsæt salt og mel og rør hurtigt dejen sammen med en spiseske. Sæt på køl i cirka 15 timer. Har du ikke tiden, såkan du lave denne pizzadej istedet for.
- Tænd ovnen på 240 grader varmluft. Opvarm en bageplade.
- Når dejen har hævet drysses der med masser af hvedemel eller durummel på bordet. Herefter deles dejen i 2 ligestore boller. Form dem som en ubåd og sno enderne. Læg dem over op et stykke bagepapir.
- Smør pizzasauce på dejen. Kom herefter mozzarella på.
- Placer bagepapiret med dine peinirli på den brandvarme bageplade. Bag pizzaerne I 8-9 minutter.
- Top med rucola, serranoskinke og parmesan.
Opskrift på peinirli med serranoskinke og rucola
Vi har igen lavet en ny version af peinirli. Denne gang med serranoskinke og rucola og selvfølgelig parmesan.
Vi elsker de her ubådsformede pizzaer, da de er anderledes og kan holde på en masse fyld. Vi elsker de sprød store kanter der dannes, når pizzaerne formes.
Du kan fylde dem med lige præcis det du ønsker! Vi har også lavet dem med kartoffel og pesto og en med pepperoni.
De små peinirli.med serranoskinke er også en rigtig god ide til madpakken, hvis nu der skulle være rester tilbage fra aftensmaden.
Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.