Pizza med pepperoni

Opskrift på pizza med pepperoni 

Pizza med pepperoni

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

15 timer

Samlet tid

15 timer og 20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på sprød, hjemmelavet pizza med pepperoni. En rigtig italiensk pizzabund, som er sprød og luftig.

Ingrediensliste

  • Pizzadej

  • 215 g. vand
  • 5 g. gær
  • 8 g. salt
  • 315 g. hvedemel
  • Fyld

  • 2 pk. frisk mozzarella
  • 300 g. pizzasauce
  • 170 g. pepperoni

Fremgangsmåde

Dagen inden

  1. Det her er en opskrift, som kræver tålmodighed, men derimod ikke det store arbejde. Dejen skal nemlig være på køl i 15-18 timer, men den kan sagtens holde sig på køl i 2-3 dage.
  2. Start med at røre gæren ud i vandet.
  3. Tilsæt herefter 100 g. hvedemel og rør det ud. Tilsæt salt og tilsæt herefter det sidste hvedemel lidt efter lidt. Dejen skal ikke være våd, men derimod samle sig som en kugle. Rør godt rundt.
  4. Dæk din skål til med husholdningsfilm og sæt den på køl i minimum 15-18 timer. Den kan sagtens stå i køleskabet 2-3 dage, så du kan lave den i god tid.

Næste dag: 

  1. Tag din dej ud af køleskabet 2 timer inden den skal bruges. Tag dejen ud af skålen og ælt den let, del den i 2 lige store dele og form dem som boller. Drys godt med mel og placer bollerne her. Drys med lidt mel ovenpå. Dæk dem til med et viskestykke og lad dem ligge på køkkenbordet og hæve i 2 timer.
  2. Tænd ovnen på 275 grader varmluft eller så meget din ovn kan trække. Sæt en bageplade ind i ovnen, så den også bliver varmet op.
  3. Nu skal du forme dine pizzaer. Tag først den ene klump dej og tag godt med mel på bordet og på dejen. Brug dine hænder og fingre til at forme pizzadejen. Undgå at bruge en kagerulle. Du kan rulle længere ned i det her indlæg og se en video af hvordan vi ruller dem ud. Placer hver pizzadej på et stykke bagepapir.
  4. Fordel herefter tomatsauce, ost og pepperoni på pizzaerne.
  5. Skru ovnen ned på 230 grader.
  6. Tag den varme bageplade ud af ovnen og træk pizzaen + bagepapir over på den varme bageplade.
  7. Bag herefter pizzaen i ca. 8-10 min, alt efter hvor kraftig din ovn er. Når kanterne er gyldne, så er den færdig.
  8. Bag kun én pizza af gangen.

Bedøm denne ret

Opskrift på pizza med pepperoni

En nem og lækker opskrift på en sprød, hjemmelavet pizza med pepperoni, tomatsauce og ost. En rigtig klassisk pizza, som man aldrig går galt i byen med! Vi laver bunden ud af en koldhævet dej, som er den absolut bedste, hvis du spørger os. Den giver de sprødeste pizzabunde, præcis som man får dem i Italien.

Pizza kan spises både til aftensmad eller frokost. Resterne kan også nemt bruges i madpakken, så der går aldrig noget til spilde, når vi laver pizza. Du kan desuden selv vælge den topping du vil have på. Vi elsker blot den klassiske her med pepperoni.

LÆS OGSÅ: Pizza med hakket oksekød

Opskrift på pizza med pepperoni 

Hjemmelavet pizza med pepperoni

Den her hjemmelavede pizza er hele ventetiden værd. Selvom dejen skal hæve længe, så giver det til gengæld de lækreste pizzaer. Du får en super sprød bund, som passer perfekt til en god tomatsauce, ost og det topping man har lyst til.

Du kan vælge at lave en hjemmelavet pizzasauce eller du kan købe en færdiglavet. Vi er rigtig glade for en færdiglavet pizzasauce fra mærket Mutti. Det er den absolut bedste pizzasauce, hvis du spørger os. Og så er den genial, hvis man ikke har tiden til at lave en hjemmelavet. Vi bruger også altid frisk mozzarella, når vi laver pizza. Det smelter altid helt perfekt og så smager det bare virkelig godt. Du kan dog også sagtens bruge almindelig revet ost, hvis du er mere til det.

Så hvis du mangler en god og nem opskrift på hjemmelavet pizza, så skal du helt sikkert prøve denne opskrift!

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Tags anvendt i denne opskrift

Efterår Forår Sommer Vinter

Kommentarer

  1. Har lavet mad i 60 år, jeg skal gerne have nye ideer til aftensmad ,jeg begynder til morgen at tænke på ,hvad skal vi have i aften. Vi et meget ofte kun 2

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag