Skaldyrssalat Skaldyrssalat Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse En nem og lækker opskrift på en smagfuld skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, asparges og torsk. Den kan spises på en rugbrød, franskbrød eller i sandwich. Ingrediensliste 80 g. mayonnaise 50 g. creme fraiche 0,5 tsk. citronsaft 1 bundt frisk dild salt 130 g. rejer 70 g. krebsehaler 130 g. asparges på dåse Fremgangsmåde Dræn rejer, krebsehaler og asparges godt. Bland mayonnaise, creme fraiche, citron, salt, peber og finthakket dild sammen i en skål. Bland rejer, krebsehaler og asparges i dressingen og rør godt rundt. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på hjemmelavet skaldyrssalat Her får I den lækreste opskrift på skaldyrssalat med rejer, krebsehaler og asparges. Det er den lækreste skaldyrssalat, som er perfekt oven på en rugbrød, franskbrød, i en sandwich eller i en croissant. Har du en rest kogt torsk, så er det også godt at komme deri. Det er nemt at lave sin egen pålægssalat med skaldyr. Vi køber aldrig den færdiglavede version, da det smager tusinde gange bedre at lave den selv. Så kan man også fylde godt med rejer og andet godt i salaten. Vi bruger asparges fra dåse, men skal det være ekstra godt, så kan du bruge friske grønne eller hvide asparges og dampe dem. Det giver også lidt sprødhed til salaten. LÆS OGSÅ: Hjemmelavet æggesalat Skaldyrssalat opskrift Det er en super let opskrift, da det hele blot røres sammen. Selve dressingen består af mayonnaise og creme fraiche. Det står i perfekt kontrast til de forskellige rejer og krebs, som er brugt. Kan jeg lave den dagen før? Du kan sagtens lave den dagen før. Sørg dog for at dræne alt fisk, asparges osv. rigtig godt, da det godt kan væde en del og gøre den tynd. Alternativt kan du lave dressingen dagen før og blande de forskellige fisk og skaldyr i på selve dagen. På den måde undgår du, at den bliver vandet. Følg endelig med på de sociale medier Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!
Hej Syntes ikke at der nævnes noget om ketchup eller paprika i opskriften, men i skriver at dressingen består af dette ? Mvh Karina Svar
Hej Karina, Vi kan se, at vi ikke lige har fået opdateret teksten. Vi har ændret en smule på opskriften for noget tid tilbage 🙂 Kh Svar
Hej Tak for svaret 😊 men har i opskriften med ketchup og paprika, Ville nemlig lave retten med dette 🙏😊 Mvh Karina Svar