Tilmeld nyhedsbrev

Skaldyrssalat

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet skaldyrssalat

Skaldyrssalat

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

En nem og lækker opskrift på en smagfuld skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, asparges og torsk. Den kan spises på en rugbrød, franskbrød eller i sandwich.

Ingrediensliste

  • 100 g. mayonnaise
  • 75 g. creme fraiche
  • 1/2 tsk. citron
  • 1 tsk. ketchup
  • 1 tsk. paprika
  • Salt
  • 110 g. rejer
  • 110 g. krebsehaler
  • 225 g. torsk
  • 100 g. asparges

Fremgangsmåde

  1. Kog torsk i 7 minutter. Hvis skiverne er tykke skal de have længere tid.
  2. Lad torsken afkøle.
  3. Dræn rejer, krebsehaler og asparges godt.
  4. Bland mayonnaise, creme fraiche, ketchup, citron, salt, peber og paprika sammen i en skål.
  5. Riv torsk og til det sammen med rejer, krebsehaler og asparges i dressingen og rør godt rundt.

Bedøm denne ret

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet skaldyrssalat

Her får I den lækreste opskrift på skaldyrssalat med rejer, krebsehaler, asparges og kogt torsk. Det er den lækreste skaldyrssalat, som er perfekt oven på en rugbrød, franskbrød, i en sandwich eller i en croissant. Vi laver ofte denne salat, hvis vi har en rest kogt torsk.

Vi bruger asparges fra dåse, men skal det være ekstra godt, så kan du bruge friske asparges og dampe dem. Det giver også lidt sprødhed til salaten.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet æggesalat

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet skaldyrssalat

Skaldyrssalat opskrift

Det er en super let opskrift, da det hele blot røres sammen. Selve dressingen består af mayonnaise, creme fraiche, paprika og ketchup. Det står i perfekt kontrast til de forskellige rejer og fisk, som er brugt.

Jeg bryder mig ikke om torsk – hvad gør jeg?

Hvis du ikke bryder dig om torsk eller noget andet her i, så kan du sagtens bytte det ud. Hvis du ikke kan lide torsk, men godt kan lide de andre ting, så erstatter du bare med lidt ekstra rejer eller krebsehaler. Du kan også bruge krabbekøb, kogt laks eller andet fisk, hvis du har nogle rester, som skal bruges.

Kan jeg lave den dagen før?

Du kan sagtens lave den dagen før. Sørg dog for at dræne alt fisk, asparges osv. rigtig godt, da det godt kan væde en del og gøre den tynd. Alternativt kan du lave dressingen dagen før og blande de forskellige fisk og skaldyr i på selve dagen. På den måde undgår du, at den bliver vandet.

Følg endelig med på de sociale medier

Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige  her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven