Sliders med bøf, cheddar og ristede løgringe Sliders med bøf, cheddar og ristede løgringe Opskrift til 20406080 stk. Opskrift til 20 stk. Forberedelsestid 2 timer Tilberedelsestid 30 min Samlet tid 2 timer og 30 min Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre, nemme, små sliders burgere med fyld af en saftig oksekødsbøf, cheddarost og ristede løg. Hvis du er rigtig god, så bager du også selv brødet der til, men ellers kan man også købe sådan nogle små slidersboller i de fleste supermarkeder. Alle tingene kan gøres klar i god tid, så du blot skal stege bøffen og samle dine sliders inden servering. Ingrediensliste Burgerboller 50 g. gær 2 dl. sødmælk 6 dl. vand 2 tsk. salt 2 tsk. sukker 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 1000 g. hvedemel 1 æg 30 g. sesamfrø Ristede løgringe 4 stk. løg 100 g. hvedemel 5 dl. raps- eller solsikkeolie Andet 200 g. cheddar 1000 g. hakket oksekød 75 g. rucola 200 g. mayonnaise Fremgangsmåde Burgerboller Rør gæren ud i lunkent vand. Tilsæt mælk, salt, sukker og olie. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen til den er smidig. Lad dejen hæve i 30 minutter. Form 20 små boller og lad dem efterhæve 15 minutter. Pensl med æg og drys med sesamfrø. Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft i ca. 10 minutter. Bøffer Form små bøffer af 50-55 g. Steg dem på en pande i fedtstof og drys med salt og peber. Læg dem i et ildfast fad og læg en skive cheddar ovenpå. Varm dem kort i ovnen inden servering, så osten smelter. Ristede løgringe Skær løgene i skiver. Vend dem i hvedemel. Opvarm en gryde og varm olien op. Test om olien er varm nok ved at stikke en tandstik i. Hvis det syder eller bobler om tandstikken, så er olien klar. Steg dem til de er gyldne og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle. Servering Til sidst stables burgerne. Først smøres over- og underbolle med mayonaise. Herefter kommes salat på underbollen, bøf, ristede løgringe og til sidst overbolle. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på sliders med bøf, cheddar og ristede løgringe Her får du opskriften på nemme sliders med bøf, ost og løgringe. Sliders er jo egentlig bare en lille mini-burger med lækkert fyld. Det er perfekt fingermad, hvis du skal på picnic, holde reception eller blot holde en fest. Det er nem fingermad, da de både kan serveres kolde eller lune. De er også altid en sikker vinder til tapas, hvor det kan være svært at finde ud af hvilke opskrifter og retter man skal finde på. Denne slider er med en standard oksekødsbøf, cheddarost, ristede løg og hjemmebagt slidersbrød. En kombination, som de fleste kan lide. Du kan også prøve nogle af vores andre varianter, som sliders med kylling eller sliders med crispy chicken. LÆS OGSÅ: Små burgere med crispy chicken Miniburgere med oksekød De her små miniburgere eller sliders er lavet med oksekød. Det er faktisk bare en miniudgave af en cheeseburger. De er helt perfekte til en lille tapasanretning eller en sliders-aften. Og så tænker du måske – hvad er en sliders-aften? Jo det er blot en aften, hvor man laver en masse forskellige sliders. Det gode ved de her miniburgere er nemlig, at man kan smage en masse forskellige slags og ikke kun behøves en slags fyld. Det synes vi i hvert fald er super lækkert og mega hyggeligt. Vi kan anbefale dig at prøve vores sliders med crispy chicken også. De er også super lækre og plejer også at falde i god jord hos de fleste. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.