Spinatpandekager med laks og avocadocreme Spinatpandekager med laks og avocadocreme Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på sunde spinatpandekager med laks og avocadocreme. Perfekt til aftensmad eller som en sund frokost. Fyld med lige præcis det fyld, som du har lyst til. Ingrediensliste Spinatpandekager 3 stk. æg 1 tsk. salt 1,5 dl. mælk 100 g. frisk spinat 100 g. hvedemel Avocadocreme 2 stk. avocado 2 tsk. citronsaft salt/peber Fyld 50 g. blandet salat 300 g. varmrøget laks Fremgangsmåde Alle ingredienser til pandekagerne blendes sammen. Dette gøres nemmest med en stavblender, foodprocessor eller i en blender. Hvis dejen virker lidt for tynd, så tilsæt lidt ekstra mel. En pande varmes op til medium varme. Der hældes lidt olivenolie eller smør på. Hæld ca. 1 dl. pandekagedej på. Fordel den rundt på panden. Pandekagerne vendes, når der begynder at blive dannet små bobler i dejen. De resterende pandekager laves. Gem pandekagerne på en tallerken med staniol over, imens du laver resten. Avocadocreme laves. Alle ingredienserne blendes sammen eller moses godt sammen. Smag til med salt og peber. Hak din salat og fjern skindet fra din laks. Server det hele, så man evt. selv kan fordele hvor meget og hvor lidt man vil have af hver enkel komponent. Du kan også sagtens tilføje flere grøntsager. Eksempelvis ville det også være rigtig lækkert med syltede rødløg til. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på spinatpandekager med laks og avocadocreme En lækker opskrift på nemme spinatpandekager med fyld af laks og en cremet avocadocreme. Det er en af vores yndlingsretter, når aftensmaden skal være nem og lækker. Det gode ved sådan nogle sunde madpandekager er, at de kan fyldes med lige præcis det fyld man har lyst til. Vi fylder dem også ofte med en blanding af kylling og hytteost eller oksekødsfyld. LÆS OGSÅ: Bagels med tunsalat Disse spinatpandekager er et sundt alternativ til den almindelige madpandekage og så er det en god måde at snyde lidt ekstra grønt ind. Derved mætter den mere, og man kan ikke smage spinaten i pandekagerne, så man skal ikke blive forskrækket. Vi spiser det ofte både til frokost, men ellers også til aftensmad. Spinatpandekagerne mætter meget. Vi laver sommetider en større portion som vi har i køleskabet, som vi så bruger som raps i madpakkerne. Her varierer vi fyldet, og så er det altså bare en nem og lækker frokost. Spinatpandekagerne kan holde sig gode i 2-3 dage i køleskabet. Elsker du sunde opskrifter på nemt og let aftensmad eller frokost? Så bør du tjekke vores opskrift på Fyldt kylling med broccolimos eller Spinatvafler med tunsalat og syltede rødløg. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.