Thaisuppe med rejer

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på den bedste hjemmelavede thaisuppe med rejer. Lavet på kokosmælk og rød karrypasta, så er det nem og let hverdagsmad. Den er så lækker til aftensmad.

Ingrediensliste

 • 1 stk. løg
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 3 fed hvidløg
 • 6 tsk. rød karrypasta
 • 1 spsk. akaciehonning
 • 7 dl. vand
 • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
 • 400 ml. kokosmælk
 • 200 g. ris
 • 400 g. rejer
 • 0,5 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Kog ris efter pakkens anvisning.
 2. Skær løg, rød peber og hvidløg i små stykker.
 3. I en gryde varmes enten lidt olie eller smør op. Herefter tilsættes løg, rød peber og hvidløg. Lad det hele svitse i 4-5 min.
 4. Tilsæt rød karrypasta og akaciehonning. Rør det hele godt rundt.
 5. Tilsæt vand, grøntsagsbouillionterning og kokosmælk.
 6. Lad det hele opkoge i 10-15 min.
 7. Tilsæt til sidst kogte ris og rejer. Server med det samme, evt. med friskhakket koriander eller persille på toppen.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars kokkekniv

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på thaisuppe med rejer

Opskrift på den bedste og nemmeste thaisuppe med rejer. Den er lavet på cremet kokosmælk og rød karrypasta, så den er på alle måder nem at lave.

Man kan også sagtens udelade rejerne, hvis man gerne vil have en vegetar udgave af retten. På samme måde kan man i stedet for rejer også tilsætte kylling. Det er i hvert fald en rigtig god grundopskrift på thaisuppe.

LÆS OGSÅ: One-pot thaisuppe med kylling

Thaisuppe med rejer

Nem thaisuppe med masser af smag

Med den her opskrift kan du altså lave en super nem thaisuppe. Den er lavet med rød karrypasta, som giver suppen masser af smag. Har du prøvet at lave mad med karrypasta før? Det er en blanding af en masse lækre krydderier og ingredienser. Skal det være ekstra godt og ekstra smagfuldt, så kan vi anbefale at købe en rød karrypasta i et asiatisk supermarked. Her kan man få en stor bøtte for ingen penge, som holder i lang tid.

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

 1. Hejsa. Har spist suppen de sidste to dage da vi er 2 personer men lavede til 4 personer. Suppen smager dejligt på første dagen men fantastisk på anden dagen. Så den bliver en fast del af vores retter. Tak for opskriften

Skriv en kommentar