Tunsalat

Opskrift på tunsalat
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet tunsalat. Spis tunsalaten til aftensmad, til frokost, i en sandwich eller i en salat.

Ingrediensliste

  • 1 stk. rødløg
  • 0,5 bundt frisk dild
  • 220 g. tun på dåse
  • 110 g. creme fraiche
  • 50 g. mayonnaise
  • 2 tsk. citronsaft
  • salt/peber

Fremgangsmåde

  1. Dræn tun. Vægten, som er angivet, er i drænet vægt.
  2. Hak rødløg og dild fint.
  3. Bland tun med rødløg, dild, mayonnaise og creme fraiche.
  4. Smag til med salt/peber og citronsaft.
  5. Sæt tunsalaten på køl indtil brug.
Bedøm denne ret

Opskrift på tunsalat

Her får du en nem opskrift på en lækker og sund tunsalat lavet med frisk dild og rødløg. En lækker tunsalat, som du kan spise til aftensmad, til frokost, i en sandwich eller i en salat. Den er super nem at lave og så gør den friske dild virkelig underværker.

Vi kan især anbefale tunsalaten i en sandwich med ristet brød, lidt mayonnaise, salat, tunsalat og syltede rødløg. Det smager virkelig skønt og er en nem, hurtig og lækker frokost, som man også kan tage med to-go.

LÆS OGSÅ: Hønsesalat med karry og bacon

Opskrift på tunsalat

Tunsalat til sandwich og salat

Selve tunsalaten kan bruges til mange ting. Som sagt, så smager den skønt i en sandwich. Men du kan også sagtens bruge den i en salat. Lav en stor grøn salat og top så med et par skefulde tunsalat. Det er sund og hurtig frokost.

Ellers smager tunen også godt på et tapasbord med sprøde rugbrødschips til. Den kan simpelthen bruges til så mange ting, hvilket også gør den super god.

Hjemmelavet tunsalat

Det er super nemt at lave en hjemmelavet tunsalat. Som sagt, så elsker vi at lave den med frisk dild, da det giver en super frisk og god smag. Men du kan også sagtens bruge en anden krydderurt som frisk persille eller purløg. Generelt synes vi det er rigtig godt med en eller anden form for frisk krydderurt i, da det lige giver det sidste til smagen.

I stedet for rødløg, så kan du også bruge skalotteløg eller forårsløg for at give det en mere frisk smag.

Følg også med på de sociale medier
Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar