Lækre hverdagsopskrifter

5 forretter uden fisk eller skaldyr

Nytår nærmer sig med hastige skridt. Vi har allerede lavet et indlæg med 5 lækre og nemme nytårsdesserter, som du kan læse lige her. Kniber det derimod med forretten, så finder du i dette indlæg 5 forretter, som er uden fisk eller skaldyr.

Vi har nemlig fået et par forespørgsler på forretter uden fisk, da det jo ikke er alle, som bryder sig om det. Vi elsker selv fisk, men synes også, at en forret uden kan være super lækker.

forretter uden fisk

Forretter uden fisk eller skaldyr

Bruschetta med serranoskinke

Bruschetta med serranoskinke og semitørrede tomater

En super nem og lækker forret. Sprøde bruschetta med en lækker serranoskinke og hjemmelavede semitørrede tomater. Skal det være ekstra godt, så smører du de sprøde brød med lidt rød pesto. Du finder opskriften lige her.

blinis med chiliost

Blinis med chiliost og sprød serrano

Blinis er også en super nem og lækker forret. Her har vi toppet dem med en hjemmelavet chilicreme og sprød serranoskinke. De kan også sagtens spises som en lille kanapé eller appetizer. Du finder opskriften her.

Bruschetta med tomat og rødløg

Bruschetta med tomat og rødløg

En klassiker. Nemlig bruschetta med tomat og rødløg. Så simpelt, men så godt! Især til de kræsne. Brug nogle lækre og saftige tomater og en god olivenolie. Du finder opskriften her.

blinis med hønsesalat

Blinis med hønsesalat og bacon

Igen en lækker lille blinis. Når vi serverer blinis til forret, så laver vi ofte 2-3 styk til hver. Denne er toppet med vores lækre hønsesalat med karry og bacon. Find opskriften her.

Salat med hytteost, rugbrødschips og soltørrede tomater

Du kan også lave en helt anderledes forret og lave denne lækre lille anretning med hytteost, avocado, sprøde rugbrødschips og soltørrede tomater. Det er en smagfuld lille anretning, som smager helt fantastisk. Du finder opskriften her.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag